Ovatko korkokengät seksikkäät? Miehet vastaavat

Moni nainen käyttää korkokenkiä etenkin silloin kun tarkoitus olisi esiintyä erityisellä tavalla edukseen. MTV Lifestyle otti selvää, pitävätkö miehet korkokenkiä todella seksikkäinä.

"Haluaisin tietää, että ovatko korkokengät miesten mielestä todella seksikkäät – ja jos ovat, niin miksi?", nimimerkki Veronica kysyy tällä viikolla.

Näin miesraati vastasi kysymykseen:

"Jos naisella on hyväkuntoiset jalat, niin korkokengät korostavat niitä."
– Mies, 22, sinkku

"En välitä erityisemmin korkokengistä. Ei niissä vikaa ole, mutta eivät ole myöskään pakolliset. Ne toki sopivat tiettyjen asujen kanssa todella hyvin. Mutta silloin ne ovat oivallinen osa kokonaisuutta.

Toisilla korkokengät saavat ryhdin näyttämään aivan erilaiselta, silloin ne varmasti toimivat todella hyvin. Mutta myös tämän suhteen ne ovat osa kokonaisuutta."
Mies, 31, kihloissa

"Ovat ne, koska ne tuovat usein muotojakin esille. Kuitenkaan aivan halvannäköiset korkokengät tai korkokengät hurjan pitkän naisen jalassa eivät näytä hyvältä ja saattavat kuitenkin pelästyttää."
– Mies, 21, parisuhteessa

"Väitän, että aikalailla mielipidekysymys. Olen kuullut, että miehet pitäisivät korkokenkiä seksikkäinä, mutta itseäni ne eivät juuri liikauta. En myöskään ole kuullut kavereideni koskaan mainitsevan mitään korkokengistä, joten en tiedä onko heillä samat ajatukset vai eikö siitä vain ole tullut puhuttua. Minun mielessäni ne enemmänkin ovat osa siistiä asustusta, samoin kuin pikkukengät miehillä."
– Mies, sinkku, 28

"Lyhyesti ja ytimekkäästi, kyllä. Mutta korkokengillä pitää osata kävellä, jos kävely muistuttaa enemmän hevosen kuin ihmisen kävelyä niin homma ei toimi. Kun nainen kävelee itsevarmasti ja asenteella, saa hän ansaitsemansa huomion eikä ole haitaksi korkokenkien tarjoama lisäpituus tai ryhdikkyys. Jo pelkkä korkokenkien aiheuttama ääni johtaa katseen hakeutumisen äänen suuntaan, toki pääni ei pyöri kadulla kuin tutka äänien perässä. Ainakin itse katson myös millaiset korkokengät naisella on, jos kengäntyyli muistuttaa enemmän sitä kuin hänellä olisi ankka jaloissaan niin ei se nyt ainakaan korosta naisen seksikkyyttä. Myös korkeudella on väliä, nämä alle 8cm korot eivät ole niitä, mitkä vievät huomioni."
Mies, 32, sinkku

"Riippuu. Kyllä miä pidän hameesta ja korkkareista, jos ne sopii kantajalleen. Mutta jos nilkat pursuaa kenkien suun yli, niin ei ole hyvä. Ja jos varpaiden välit näkyy kengästä, niin sekään ei ole hyvä. Lisäksi korkkarit perusfarkkujen kanssa on kauheat, korkkarit ja pillifarkut kyllä käy."
– Mies, 34, naimisissa

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat