Mikä on pahin moka, johon naiset voivat sortua sängyssä? Miehet vastaavat

Aina ei ole selvää, kuinka miehet toivoisivat sängyssä käyttäydyttävän. AVA selvitti, mitkä ovat pahimmat mokat, jotka nainen voi tehdä vällyjen välissä.

Mitkä ovat pahimmat virheet, jotka nainen voi tehdä sängyssä? Nimimerkki Mokasinko? kysyy:

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat:

"Pahimpiin virheisiin lukeutuu puhuminen itse asiaan liittymättömistä asioista kuten huomisen ohjelmasta. On myös virhe kertoa siitä, kuinka esimerkiksi ex-kumppani on tehnyt asiat eri tavalla, silloin menee maku."
– Mies, 26, sinkku

"Pahin moka, jonka nainen voi tehdä sängyssä on jättää ohjaamatta miestä, jos sille olisi tarvetta. Puhuminen ja avoimuus on kaiken A ja O."
– Mies, 22, parisuhteessa

"Törkyiset puheet ja huutelut eivät usein miehiä innosta. Myös eläimellinen vikinä ja heiluminen saa normaalimiehen silmät pullistumaan päästä ja tuomaan Manaaja-elokuvan mieleen. Eli ei kannata yrittää kovin erikoisia juttuja ennen kun tuntee vähän enemmän vastapeluria."
– Mies, 25, sinkku

"Lähdetään liikkeelle esileikistä – älkää skipatko sitä. On tylsää lähteä harrastamaan seksiä ilman, että ollaan luotu oikeanlainen tunnelma sille esileikin kautta. Esileikin tarkoitus on muutenkin kiihottaa, eivät kaikki ole 24/7 valmiita yhdyntään – puheista huolimatta.

Naiset, älkää iskekö hampaitanne kiinni penikseen – se ei tunnu hyvältä. On toki miehiä, jotka pitävät siitä mutta, jos ette tiedä niin välttäkää tätä toimenpidettä, sillä seksi tuskin pääsee alkuunkaan tällöin. Sama pätee kivesten voimakkaaseen puristeluun.

Älä 'feikkaa' nautintoa, jos et nauti esileikissä tai yhdynnässä, mokasi on siinä ettet kerro mistä pidät, eikä välttämättä siinä, että mies on huono. Kerro miehelle mistä pidät ja kysy häneltä mistä hän pitää – vain tällöin molemmat voivat nauttia kunhan seksi ei muutu kyselytuokioksi.

Aikuisviihde ei anna realistista kuvaa siitä millaista ns. todellinen seksi on, naisten orgasmi ei kuulu pitkin naapurustoa kuin elokuvissa, joten ole aito sen suhteen mitä tunnet. Älä myöskään oleta, että jokainen mies 'tulee' orgasmin saadessaan – niin ei vain tapahdu.

Ratsastaminen saa olla villiä, mutta jos miehen penis luiskahtaa pois ja joutuu ikävään asentoon, voi se olla hyvinkin tuskallinen kokemus miehelle. Rytmissä on hyvä pysyä muissakin asennoissa, sänky ei ole rodeo-areena.

Jos oletat, että mies valitsisi aina asennot ja sen mitä tehdään niin mokaat. Ota ohjat välillä käsiisi äläkä ole lahna – seksi on mielenkiintoisempaa, kun molemmat osallistuvat siihen.

Jos olet rehellinen siitä mistä pidät ja mitä tunnet, et voi mokata."
– Mies, sinkku, 31

" Nainen voi varmasti tehdä paljonkin virheitä, niin kuin mieskin. Sanoisin, että pahinta on olla tekemättä mitään, eli maata elottomana selällään, kun mies samalla kokeilee pulssia. Eli siis "lahnana". Ei paljoa innosta..."
Mies, 35, kihloissa

"Kysymys on hieman haastava, koska ei sille ole yleistä vastausta. Paljon riippuu myös siitä, onko sängyssä vieraileva ollut paikalla vain kerran vai useammin. En ole myöskään varma, onko järkevää listaa "möläytyksistä" tai teoista. Ihminen on kuitenkin niin yksilöllinen lopulta.

Sen sijaan, että suotta luettelisin jotain tiettyjä huonoja ratkaisuja, painotan sanaa itseluottamus. Jos sen murentaa jollain tavalla, seuraukset harvemmin ovat hyviä, myöskään oman nautintosi kannalta. Lyhyemmän suhteen tai yksittäisen kerran suhteen tulee varmasti silloin tällöin epäonnistumisia ja koska kyseessä – useasti – lienee vain seksi, ne voinee korjata välittömästi sanomalla tai ohjaamalla tilanteen mielesi mukaiseksi. Yleensä toisen itseluottamuksen ei pitäisi ottaa siitä iskua, koska olisi suotavaa ettei toinen halua tehdä mitään, mikä ei toimi.

Parisuhteissa, varsinkin pitemmissä asia on hieman eri. Niin sanotut virheet saattavat esimerkiksi tulla jos kyseenalaistaa tai ihmettelee toisen jotain uutta puolta, oli se sitten mitä vain. Toiset ovat ujoja ja avaavat itsensä – varsinkin tällä alueella – hitaasti ja luottamuksellisesti. Jos he kokevat että seinä tulee heti eteen, se voi johtaa sulkeutuneisuuteen tuossa asiassa. Tämä heikentänee luultavasti jatkossa muutenkin suhdetta, varsinkin makuuhuoneen puolella."
– Mies, 31, kihloissa

"Minua lähtökohtaisesti aina ärsyttää seksin suhteen tällainen kysymys. Seksistä puhuttaessa ei pidä keskittyä siihen, että mokaako vai tekeekö jotain väärin. Kyseessä on hetki, johon kummankin osapuolen pitää heittäytyä täydellä tunteella ja toista aistien. Sängyssä voi kokeilla ja tehdä mokia, ja ei todellakaan pidä pelkää sanoa, jos ei jostain tykkää tai vastaavasti, jos tykkää jostain erityisesti. Lähtökohtaisesti seksin tulee olla hauskaa ja leikittelevää ja avoimilla korteilla pelaamista, jotta siitä saa kaiken hekuman irti. Mielestäni siis pahin virhe, mitä voi nainen/mies voi tehdä sängyssä on se ettei heittäydy täysin sen hetken vietäväksi. Hiiteen kaikki muu!"
– Mies, 30, sinkku

"Ehkä liika ohjaaminen, neuvominen tai valittaminen voi viedä kiinnostuksen koko hommasta. Mutta kai sitä nyt on paljon pahempiakin, ei vaan tule mieleen muuta kuin jotain klassisia ja tylsiä, niin kuin väärän nimen huutaminen tai jotain."
– Mies, 37, parisuhteessa

"1) Jos voihkii niin kovaa, että se lähinnä vaivaannuttaa. Mikään seksi ei voi tuntua niin hyvältä. 2) "Älä lopeta" Sen jälkeen saa keskittyä vaan siihen, ettei tule ja se on tosi nihkeää."

Mies, sinkku, 34

"Yksi pahimmista virheistä sängyssä on varmasti se, että jos miehen stondis lopahtaa kesken kaiken, niin siitä tehdään tavalla tai toisella numero. Joko taputellaan selkään, että kyllä se siitä, tai pahempaa, otetaan asiasta itseensä ja syyllistetään ja päätellään, että "Etkö sä halua mua?". Tervetuloa ongelma! Myös mahdollinen ääneen vertailu aiempiin kumppaneihin saattaa olla virhe. Pätee toki molempiin osapuoliin."
– Mies, sinkku, 35

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja