Miksi mies lähestyy naista pitkän tauon jälkeen? Miehet vastaavat

Kun mies ottaa yhteyttä pitkän hiljaiselon jälkeen, mitä hänellä mahtaakaan olla mielessä? AVA otti selvää ja kysyi asiaa joukolta suomalaismiehiä.

Miksi mies lähestyy naista pitkän tauon jälkeen? Voiko olla kyse jostain muusta kuin siitä, että mies haluaa vain sänkyyn? kysyy nimimerkki Kaisu.

Selvitimme vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat:

"Riippuu varmasti paljolti siitä mitä pitkän tauon aikana on tapahtunut elämässä. Osa miehistä – kuten allekirjoittanut – saattaa unohtua omiin maailmoihin ja tahattomasti laiminlyödä parisuhteen toista osapuolta. Kun kupla puhkeaa, sitä huomaa tehneensä toiselle vääryyttä, ja toki asian haluaa korjata. Tosin aktiviteetteja on monia, muitakin kuin lihallisia.

Toinen optio on tietysti se että toinen on jämähtänyt omien huoliensa keskelle ja ei välttämättä ole osannut tai halunnut jakaa niitä. Silloin pitkän tauko on johtunut siitä ja toinen ottaa kontaktia vasta kun on selvittänyt huolensa tai ne ovat liian isoja itse selvitettäväksi ja toisen olemus muuttuu tärkeämmäksi. Toki seksikin on osa sitä läheisyyttä mitä silloin haetaan. Ehkä hieman työläs tapa elää elämää, mutta yllättävän yleinen sellainen.

Kolmas optio on se että nykyään arki on vain liian kiireistä. Joka hetki on jotain ja sen jälkeen jotain lisää. Silloin pitkän tauon jälkeen yksi tapa pysäyttää kiire ja itse aika on hakeutua sänkyyn. Silloin harvemmin miettii muuta ja maailman kiireet harvemmin tosiaan koskevat tätä kaksikkoa. Ei tämäkään välttämättä ole se ongelmattomin tapa elää arkea, mutta nykyään yhteiskunta on kiireinen nähtävästi monille."
– Mies, 31, kihloissa


"Riippuu, mitä aiemmin välillänne on ollut, mutta mies haluaa, joko sänkyyn tai seurustelusuhteen. Nyrkkisääntönä sanottakoon, että jos hän ottaa yhteyttä yöllä, niin haluaa sänkyyn, jos päivällä, niin haluaa seurustella. As simple as that. Miksi te naiset olette niin hankalia?"
– Mies, 34, sinkku


"Kyllä siinä varmasti suurimmassa osassa on takana kiinnostus petihommiin. Taustalla on ajatus siitä, että kynnys saattaa olla matalampi molemmilla kun kyseessä on vanha tuttu. Toki saattaahan siinä olla myös sellainenkin ajatus, että aikanaan homma on jostain syystä lopahtanut ja kiinnostusta suhteen uudelleen lämmittämiseen on herännyt. Varmaan riippuu jonkun verran, millainen suhde on ollut aikaisemmin. Jos kyseessä on ollut pelkkä seksisuhde, niin todennäköistä on se, että vällyjen väliin pääseminen kiinnostaa enemmän. Jos taustalla on jonkin asteinen parisuhteen poikanen, niin ehkä mielessä saattaa olla jotain syvempääkin. Otappa tuosta sitten selvää. Toiminnan motiivit saattaa nimittäin vaihdella tilanteen kehittyessä."
– Mies, 30, sinkku


"Miksi miehet ylipäätänsä lähestyvät naisia? Ehkäpä kiinnostuksen vuoksi – ja vaikka olisi pidempi tauko välillä, niin eikö ole imartelevaa, että olet hänen mielessään vielä tämänkin ajan jälkeen? Toki, jos ajattelet stereotyyppisesti ja uskot miehen olevan vain seksin perässä, et välttämättä ole miehen kiinnostuksen arvoinen."
– Mies, 31, sinkku


"Kyllä voi olla kyse monestakin asiasta. Mies voi kaivata sitä vanhaa suhdetta, tai vain yksinkertaisesti sitä toista ihmistä ihan ihmisenä – tai sitten haluaa vain sänkyyn.. :)"
– Mies, 35, sinkku


"Joskus voi tuntua, että jotain on jäänyt käsittelemättä. Olen ottanut yhteyttä exääni vuosien jälkeen, koska halusin selvittää rikkimenneet välimme. Se oli todella huojennuttavaa. Nyt olemme ystäviä."
– Mies, 24, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja