Onko epävarma nainen haluttava? Miehet vastaavat

Lukijamme halusi tietää, onko vain itsevarma nainen viehättävä miehen silmissä. MTV Lifestyle otti asiasta selvää.

"Itsevarmoja naisia kuvaillaan aina seksikkäiksi. Joten, voisitko kuvitella seurustelevasi huonon itsetunnon omaavan naisen kanssa, vai olisiko se ehdoton turn-off?" Kysyy nimimerkki epävarma.

Näin miesraati vastasi:

"Voisin kuvitella. Eikä itsevarmuus tarkoita suoraan seksikästä. Riippuu miten ihminen käsittelisi huonoa itsetuntoaan. Oikeastaan sellainen kokoaikainen itsensä dissaaminen, jossa ihminen tuo alituiseen esiin sen, miten on "turha yrittää kehua, mä TIEDÄN kyllä että en näytä hyvältä", voi olla aika kuluttavaa ja siten turn-off."
– Mies, 35, sinkku

"Itsevarmoja naisia on aika vähässä. Useilla naisilla, kuin myös meillä miehillä, on joku osa-alue, josta kärsimme. Ulkonäöllisesti itsevarmuutta voi kyllä löytyä, joskus jopa tapauksissa jossa ei ole syytä sellaiseen, sillä naiset unohtavat yleensä että, kaikkia ei samannäköinen nainen kiinnosta. Joten summa summarum: voisin seurustella naisen kanssa, jolla ei itsetunto ole ihan kohdallaan. "
– Mies, 36, sinkku

"Jatkuva itsensä mollaaminen käy kylläkin rasittavaksi pidemmän päälle, mutta pieni epävarmuus voi todellakin olla seksikästä. Toisaalta liika itsevarmuus – "I'm a bitch and I like it" – on ehdoton turn-off."
– Mies, 30, avioliitossa

"Olen tapaillut naista, jonka itsevarmuus ei ollut vahvimmillaan ainakaan alussa. Hiljalleen kehujen ja keskusteluiden kautta hänkin muuttui rohkeammaksi ja päästi piilossa ollutta luonnettaan esiin. Tätä kautta seksikkyys tuli vahvemmin esiin myös, mikä taasen puri itseeni. Koska näki itsensä eri valossa, hän ei ymmärtänyt, mitä näin hänessä, mutta tuli silti iloiseksi. Hän uskalsi olla positiivinen ja keskusteluiden kautta tutustua itseensä, jolloin paremman itsetunnon kehittäminen oli mahdollista. Toisaalta jo alussa hänen ujo hymynsä ja katseensa oli se suurin tekijä, miksi ylipäätään kiinnostuin astetta enemmän. Tämän kokemuksen perusteella olisi mahdollista, että voisin seurustella huonommankin itsetunnon omaavan naisen kanssa. Mutta liika negatiivisuus ja itsensä arviointi voisi käydä omille hermoille pidemmän päälle. Itselläni kun lasi on puoliksi täynnä."
– Mies, 32, sinkku

"On se sellainen nainen hiukan turn off, mutta ei mahdoton tilanne eikä tapaus. Tilanteen ratkaisee naisen oma asenne eikä kenenkään muun. Onko halua kehittyä ja rakentaa itselleen kunnollinen itsetunto? Haluaako tuntea olonsa varmaksi ja seksikkääksi? Kyllä luulisi, että jokainen nainen sitä haluaa. Hyvän miehen kanssa tämä on mahdollista, mutta mikäli muutaman hetken päästä nainen osoittautuu negatiiviseksi perusjuntiksi, niin kyllä muut saavat jatkaa naisen koulutusta minun puolestani. Itsetunto on kehitettävissä, kun luo itselleen hyvää mieltä ja oloa. Liikuntaa, hyvää ruokaa, onnistumisia asioissa, mutta jotta onnistuu, pitää tehdä asioita, eikä olla pimeässä huoneessa sohvaperunana ja tv:n orjana. Koneelta pois ja ihmisten pariin. Pitää muistaa että itsevarmuus liian suurena annoksena on myös turn off."
– Mies, 46, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja