Mitä mieltä raskausarvista ollaan? Miehet vastaavat

Vaatiiko mies, ettei ihoon ole jäänyt eletystä elämästä jäljen jälkeä? AVA selvitti, mitä mieltä miehet ovat oikeasti raskausarvista.

Nimimerkki Sellainen kysyy: Mitä mieltä miehet ovat raskausarvista?

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Vaikuttavatko arvet naisen viehättävyyteen? Näin miehet kommentoivat:

"Naisen ikääntyessä miehet osaavat odottaa näkevänsä raskausarpia, eivätkä täten niitä säikähdä. Eivät ne kauniita ole, mutta miehet osaavat verrata naisia autoihin, jotka ovat myös kuluvaa tavaraa. Ei 30-vuotiaassa autossakaan mies oleta olevan täydellistä maalipintaa ilman moitteetonta hoitoa. Varsinkin nuoremmalla iällä liian nopeaa lihomista tai laihtumista kannattaa välttää, jotta saa minimoitua ylimääräisen arpeutumisen. Joten mitä nuorempana naiseen ilmestyy raskausarpia, sitä enemmän hän jää paitsioon nuorten miesten kanssa."
– Mies, 25, parisuhteessa

"Raskausarvet on aika pahat. Toisaalta on tyhmää arvostella koko pakettia, jos siinä on pieniä kolhuja. Treenaamalla tällaisistakin pääsee eroon, mikäli olen ymmärtänyt oikein. Laiska ei saa olla, jos haluaa olla kunnossa. Jos nainen on 20-vuotias niin on toivoa. On myös kirurgiaa jos tilanne on paha ja ällöttävä. Mutta tärkeimpiä ovat kuitenkin tunteet ja vasta sen jälkeen tulevat pinnallisemmat asiat."
– Mies, 45, sinkku

"Mielestäni raskausarvissa ei ole mitään vikaa kun pitää itsensä muuten terveellisissä mitoissa. Täysin normaali ja yleinen asia mitä ei ole syytä ainakaan häpeillä."
– Mies, 22, parisuhteessa

"En ole erityisemmin ajatellut raskausarpia muuta kuin luonnollisena osana kehon pintaa. Ne eivät rumenna tai ole mitenkään ikävän näköisiä. Normaalia ihossa tapahtuvaa muutosta. Taitaa itselläkin hieman sellaisia olla."
– Mies, 35, sinkku

"Mielestäni raskausarvilla ei ole mitään merkitystä. Ne eivät kuitenkaan muuta ihmistä mihinkään. On paljon tärkeämpiäkin asioita mietittäväksi naisissa kuin ne."
– Mies, 26, sinkku

"Raskausarvet voivat näyttää hieman erilaisilta ja vaikka esimerkiksi allekirjoittanut ei niistä juuri välitä tai koe niiden välttämättä rumentavan toista, olisi ehkä teennäistä sanoa sen olevan yleinen mielipide.

Toisille ne ovat ongelma, mutta toisaalta en ole varma onko sen kaltainen seura sitten niin pakollista muutenkaan. Ei asia toki niin yksinkertaiselta tunnu, mutta kauneuden - tai pikemmin nuoruuden - ollessa usein lopulta katoavaista, en olisi huolissani henkilöiden mielipiteistä joille merkit elämästä ja erityisesti sen luomisesta ovat ongelma.

En miehenä pysty millään täysin samaistumaan siihen miltä tuntuisi kantaa jotain mitä en voi saada, mutta uskoisin itseluottamuksen auttavan tässä asiassa. Jos niistä ei välitä, ei välttämättä muutkaan niin tee. Jos ne tuottavat suuria huolia ulkonäön suhteen, saattavat ne herättää huomiota myös ulkopuolisten silmiin."
– Mies, 31, kihloissa

"Raskausarvet ovat aivan luonnollinen asia, eivätkä herätä sen kummempia tuntemuksia – onhan miehilläkin 'raskausarpia'. Ei sen perusteella lähdetä naisia valitsemaan, että kenellä on tai ei ole. Ehkäpä näiden kohdalla kyse on ihmisestä itsestään ja kuinka hän näkee itsensä sen sijaan, että miten joku toinen hänet näkee."
– Mies, 31, sinkku

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja