Millaista naista ei kehdata esitellä ystäville? Miehet vastaavat

Olemme kaikki erilaisia ja jotkut valitettavasti häpeävät tiettyjä piirteitä ystävissään tai kumppanissaan. AVA selvitti, millaista naista miehet eivät kehtaa esitellä ystävilleen.

Millaista naista et esittelisi kavereillesi? Jos tykkäisit isommasta tytöstä, häpeäisitkö sitä? Nimimerkki Koti-koira kysyy.

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat:

"En esittelisi sellaista naista, josta en pidä. Jos pitäisin pyöreästä tai kääpiöstä tai hujopista tai langanlaihasta, niin ei sen tarvitse kavereitani miellyttää. Ja parempi, ettei miellytäkään! En siis häpeäisi ketään."
Mies,35, sinkku

"Kyllä siinä kohtaa, kun lähden esittelemään naista ystävilleni, niin kyllä siinä naisessa on ne elementit kohdallaan, josta pidän. Kyllä jos sitä onnea on, niin turha sitä on pitää vakan alla. Kyllä se kertoo enemmän ystävistä, jos en tohdi esitellä häntä heille, vaikka kyseessä olisi ns. isompi tyttö tai hyvinkin ekstrovertti tyyppi. En toisaalta ole jokaista ihastustani raahaamassa ystävien luokse, vaan kyllä siinä pitää olla pidemmän suhteen tuntua ensin."
– Mies, 30, sinkku

"Jos isosta tytöstä tykkää, se on ihan normaalia, mutta mikäli isolla viitataan lihavuuteen, on sillä myös paljon rajoittavia tekijöitä ja negatiivisia vaikutuksia (joko välillisiä tai suoria) elämänlaatuun. Mielestäni ei tarvitse hävetä ketään, mutta en keksi yhtään syytä miksi, pitäisi tyytyä ylipainoon. Laiskuus? Fetissi? Vääristynyt kuva toisesta? Terveellisyys kehossa ja mielessä johtaa onnellisuuteen."
– Mies, 22, seurustelee

"Eikö tärkeintä ole se, että itse pitää naisesta? Ei silloin toisten mielipiteillä pitäisi olla niin väliä. Eivätkä oikeat ystävät lähde tuomitsemaan sitä kenestä pidät – oli nainen sitten iso, pieni tai jotain siltä väliltä. Millaista naista en esittele kavereilleni? Sellaista, kenestä en pidä. En häpeä, jos pidän naisesta."
Mies, 31, sinkku

"Tuo riippuu paljolti siitä minkälaisessa suhteessa on toisen kanssa. En mieluusti itse seurustelisi ihmisen kanssa, jota en voisi esitellä muille. Jos toisen seura miellyttää allekirjoittanutta, muitten mielipiteet eivät ole kovin tärkeitä. Toki ne kuunnellaan, mutta ei niillä pitäisi olla aitoa vaikutusta.

Jos vain tapailisin tai etenisin muuten vähemmän vakavassa suhteessa, silloin asia olisi toki eri, mutta syy ei olisi niinkään tapailun kohteessa. Syy tähän olisi siinä, etten vain esittele toista tarkoituksella juuri tietyille ihmisille, vaan toinen tapaa heitä siinä järjestyksessä kun sattuvat vastaan tulemaan.

Mitä tulee toisen ulkonäköön, sillä ei pitäisi olla väliä. Jos itse pidät toisesta, ei pitäisi olla syytä hävetä. Toki ihminen voi monesti olla kiinni toisten ulkonäössä, mutta jos se on ongelma, tuntuisi oudolta että ylipäätään tapailet ihmistä, josta et erityisemmin välitä hänen ulkonäkönsä johdosta. Siinä tuhlaa sekä omaa että toisen aikaa ja se tuntuisi muutenkin aika teennäiseltä. Ei sillä, ettei osa ihmisistä tuollaiseenkin toimintaan valitettavasti sortuisi.
– Mies, 31, kihloissa

"Jos tykkäisin isommasta tytöstä, en tietenkään häpeäisi sitä. En tosin usko, että voisin tykätäkään niin lihavasta naisesta, että se hävettäisi. Sama pätee siihen, että jos nainen olisi vaikka todella tyhmä – niin, että saisi pelätä koko ajan, mitä hän kavereideni edessä suustaan päästäisi –, niin en usko, että haluaisin niin typerän naisen kanssa olla muutenkaan. Ja siis tietenkin olen varmasti ollut a) niin tyhmien ja b) niin rumien tyttöjen kanssa, että joku olisi sitä mieltä, että he on tyhmiä tai rumia, mutta minä en vain sitä ole nähnyt, jotenka en siis ole voinut asiaa myöskään hävetä – oli syytä tai ei."
Mies, 34, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja