Miksi varattu mies ei vaihda parisuhdestatustaan Facebookissa? Miehet vastaavat

Miksi seurusteleva mies ei halua lisätä Facebook-sivuilleen olevansa parisuhteessa? Mitkä hänen motiivinsa oikein ovat? Tätä ihmettelee MTV Lifestylen lukija. Lue, mitä miesraati vastasi!

"Olen seurustellut erään miehen kanssa jo puoli vuotta ja käytännössä asun jo miehen luona. Miksi mies ei halua kertoa Facebookissa olevansa parisuhteessa? Mies ei itse halua keskustella aiheesta, vaan hermostuu heti jos kyselen häneltä. Mistä tämä johtuu? En voi ymmärtää", kysyy nimimerkki Emilia.

Näin miesraati vastasi:

"Jospa miehesi haluaa pitää jotkut asiat itsellään eikä jakaa henkilökohtaisia asioitaan Facebookissa? Tai sitten hän haluaa pitää tavallaan takaportin auki, jos joku muu sattuisikin olemaan kiinnostunut hänestä. Tai sitten hän ei luota suhteenne kestävän eikä halua olla parisuhdestatuksen veivaaja julkisesti."
Mies, 35, sinkku


"Minusta kysyjä paljastaa suhteen laadusta oleellisen tuossa: "... ja käytännössä asun jo miehen luona". Käytännössä ja käytännössä... Miehesi ei ilmeisesti ole ihan yhtä varma suhteen vakavuudesta, jos ei halua sitä – pyynnöistäsi huolimatta – julkistaa. Yksinkertaisen miehen yksinkertainen tulkinta."
Mies, 37, avoliitossa


"Rehellisesti itse en haluaisi näyttää kaikille seurustelevani. Mieluummin pidän statuksen tyhjänä. Kai sitä sitten haluaa olla ikään kuin "vapaa"... Voisin tosin lisätä sitten joskus olevani naimisissa."
Mies, 29, sinkku


"Miehet eivät muutenkaan retostele suhteilla. Se on enemmän naisten juttu. Jotenkin ei vaan kuulu mun Facebookkiin sellainen. Eikä muutkaan tee niin. Tietyllä tapaa haluaa olla vapaa kaikista "kahleista", ja kaikkea ei ole tarkoitus jakaa jokaiselle. Laitan parisuhdestatuksen vasta kun olen kihloissa ja/tai naimisissa. Olen Facebookissa kavereiden ja tuttujen takia, en parisuhteen. Se että on oma kulta, tulee kyllä esille kuvista ja muista päivityksistä. Ei se nyt jostain statuksesta ole kiinni. Silti mä tykkään ja rakastan."
Mies, 34, tapailee

"En näe siinä varsinaisesti itse mitään ongelmaa ja voisin kyllä suhteesta Facebookissakin kertoa. Mutta tavallaan ymmärrän sen, jos joku haluaa pitää tämmöiset jutut pois Facebookista. Tarina ei kerro sitä, onko tällä miehellä tällä hetkellä näkyvissä parisuhdestatus. Ehkä se ajatus ei miellytä, että jakaa kaiken FB:ssa. Mutta jos miehellä tällä hetkellä lukee "sinkku" eikä halua sitä vaihtaa, niin se on sitten ihan toinen juttu."
Mies, 30, sinkku

"Puoli vuotta ei ole jo vaan vasta – eli suhde on vasta alussa. Miksi Facebook-statusta tarvitsisi edes päivittää? Onko se sinulle itsellesi niin tärkeää? Ei sitä ennenkään soiteltu ympäri pitäjiä kertoen kaikille että "nyt seukkaan", "nyt snoukkaan", itken tai nauran. Seurustelusta kertoo parhaille ja läheisimmille kavereilleen, kaikille muille se selviää sitten aikanaan. Ehkä ukkosi ei vaan halua ilmoittaa julkisesti seurustelevansa, eikä se johdu mistään sen kummemmasta. Tai ehkä hän ei halua kertoa seurustelevansa juuri sinun kanssasi? Jos sinulla onkin heikko maine kylillä? Usko pois vaan, sellaistakin tapahtuu. Ehkä mies tahtoo pitää vaihtoehdot auki, jos sattumoisin elämään astuisi vielä sinuakin parempi kissa: mies haluaa olla edelleen "saatavilla" tai hänellä on keskeneräisiä juttuja. Voisin veikata, että hänellä voi olla joku toinenkin "tyttöystävä" jossain, etkä saa tietää sitä, jos hän ei päivitä kaikkea Facebookissa. En tunne ukkoasi, mutta mitä jos hän ei vain ole sellainen FB-asukki, joka notkuisi Facebookissa koko ajan? Miehille suhteen julkistaminen on paha ja vaikea paikka. Tiedän sen koska olen itse sellainen."
Mies, 46, sinkku


"Ilmeisesti miehellä on jotain salattavaa? Tai sitten vain yksinkertaisesti hän ei halua ilmoittaa parisuhdettaan Facebookissa ja siihen patistaminen voi myös hermostuttaa. Voi myös olla, että miehellä on vielä jotain vanhaa kesken, tai jotain uutta tulossa. Valitettavasti..."
Mies, 36, sinkku


"Ehkä mies vain häpeää sinua."
Mies, 35, naimisissa


"Miksi välttämättä haluat, että suhde julkistetaan Facebookissa? Ei se tee asiasta sen virallisempaa. Ehkä hän ei vain halua kertoa kaikkea Facebookissa sinun tavoin ja tästä syystä hermostuu? Oletan ettei suhdetilanteena ole kuitenkaan sinkku. Jos ystävänne tietävät suhteesta, niin eiköhän se ole aivan tarpeeksi."
Mies, 32, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat