Mistä tietää, onko nainen vaimomateriaalia? Miehet vastaavat

Mistä mies tunnistaa, että nainen on vaimomateriaalia? MTV Lifestyle otti selvää.

"Jos tapaatte naisen ensimmäistä kertaa esim. baarissa eikä kovinkaan syvällisiä puhuta niin mistä tiedätte/saatte kuvan naisesta, että hän on ns. "vaimomatskua"?", nimimerkki Vaimomatsku kysyy.

Näin miesraati vastasi:

"Sen tietää vasta sen jälkeen kun toiseen tutustuu. Ei sitä huomaa baarissa, eikä sitä kyllä tulekaan mietittyä, vaikka baarissa menisikin jollekin puhumaan. Se taika tapahtuu sen jälkeen kun toiseen tutustuu paremmin – ja tämä tapahtuu usein nimenomaan kaukana baarista."
– Mies, 21, seurustelee

"Näin alkuun epäilen, ettei baari ole välttämättä se paras paikka lähteä etsimään vaimomatskua alun perinkään. Mutta itse luen naisen eleitä ja hänen käytöstään, jonka perusteella opin paljon naisesta. Toki ylipäätänsä se, että kuinka tulee juttuun merkitsee. Mutta tämän perusteella en päätä, onko hän vaimomatskua, vain sen, että voisin tavata hänet myöhemmin uudelleen ja keskustella kunnolla."
Mies, 32, sinkku

"Hyvä kysymys. Nämä ovat yksilöllisiä asioita. Henkilökohtaisesti minä en ottaisi ketään sellaista vaimoksi, jonka kanssa en puhuisi syvällisemmin. Jos vaimo tuolla perusteella pitäisi valita, niin kiinnittäisin huomiota primitiivisiin merkkeihin: leveä lantio kertoo naisen olevan hyvä synnyttäjä.

Miehet ja naiset ajattelevat tästä asiasta hyvin eri tavalla. Nainen ajattelee ensimmäisellä kerralla, että: "Tuo mies voisi olla tulevien lasteni isä", miehet ajattelevat, että: "Onpa hyvä takapuoli"."
Mies, 32, kihloissa

"Seuraavilla treffeillä tai sitä seuraavilla treffeillä tai sitä seuraavilla treffeillä. Kun siihen ihmiseen pääsee paremmin tutustumaan ja näkee minkälaisia arvoja se toinen edustaa. Sitä ei huomaa baarissa, vaikka kuinka syvällisesti se tequila puhuisi aamuyöstä. Eikä sitä välttis huomaa selvinpäinkään ensimmäisillä treffeillä, vaan vasta kunnon tutustumisen kautta."
– Mies, 22, sinkku

"En voi puhua kaikkien puolesta, mutta totuus on, etten mistään. En henkilökohtaisesti näe ketään "vaimomatskuna". Baari on muutenkin vähän niin ja näin paikkana tapaamisen kannalta. Jos niin silti käy, niin silloin jokin tietty mielekäs piirre, tapahtuma tai muuten vain onnistunut ilta voi johtaa siihen että haluaa tavata toisen jatkossakin. Ja jos toisen seurassa viihtyy, asiat etenevät sitten siitä.

Vastaus ei ole järin mielekäs romantikolle, mutta en ainakaan itse ole koskaan elämässäni "etsinyt" kumppania, ja siksi ei ole ollut ajatusta siitä että joku olisi "vaimomatskua". Asiat toimivat jos asiat toimivat. Ennen pitkää toisen seura miellyttää niin paljon, että siitä toivoo nauttivansa mahdollisimman usein. Ehkäpä se on toisille "vaimomatskun" merkki."
– Mies, 31, kihloissa

"Eihän sitä vielä tiedäkään muuten kuin oikeastaan ulkonäöllisesti, että se nainen voisi olla "vaimomatskua". Kyllä se vasta muutamien treffien ja syvällisempien keskustelujen kautta löytyy… Jos löytyy. Toisaalta voi se olla myös se vanha kunnon "rakkautta ensisilmäyksellä" ja sitten se vaan on siinä. Henkimaailman juttuja."
– Mies, 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat