Haluaako mies itseään lyhyemmän naisen? Miehet kertovat totuuden

Haluaako mies itseään lyhyemmän naisen? AVA selvitti, mitä pituus merkitsee miehelle.

"Hei! Olen miettinyt tätä asiaa muutamia kertoja kavereideni kanssa. Eli, mitä mieltä miehet yleisesti ottaen ovat pitkistä naisista? Itse olen 182cm, hoikka ja treenatussa kunnossa, mutta kumminkin niin että lantio löytyy, ja peppu. Onko pituus miehille miten tärkeä, ja suosiiko miehet mieluummin pienempikokoisia naisia?" kysyy nimimerkki Pitkä mimmi.

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat asiaa:

Hmmmh. Pitkät naiset, siinäpä vasta pulma. Pääasiassa pitkät ja hoikat naisethan ovat todella arvokkaan näköisiä. Kuitenkin tässä tulee monilla miehillä ilmeisesti jonkunlainen alemmuuskompleksi, josta itse en koe kärsiväni. Luonnollisesti juhlavammissa tilaisuuksissa, jossa naiset käyttävät korkokenkiä saattaa pituusero kasvaa entisestään (esimerkkinä NicoleKidmanTomCruise), ja se näyttää melko huvittavalta.

Jotenkin mun on kuitenkin vaikea kuvitella, että seurustelu tai yhden illan juttu jäisi siitä kiinni, että vastapuoli olisi esimerkiksi 182cm, siis itseni mittainen. Nyt kun aloin miettiä asiaa, niin kaikki mimmit, joiden kanssa olen jotain "häslännyt", ovat olleet itseäni lyhyempiä, mutta harvat ovat yli 180-senttisiä. Jos synkkaa niin synkkaa, ei se ole sen kummempaa. Vielä lisäyksenä, pitkillä naisilla on pitkät sääret. Wow.
– Mies, sinkku, 27

Tämä on jälleen kerran yksilöllistä. Itse olen seurustellut itseäni pitemmänkin naisen kanssa, eikä sillä ollut ainakaan minun puoleltani mitään merkitystä. Uskon kyllä että sellaisiakin miehiä löytyy, jotka eivät halua jäädä toiseksi pituudessa.
– Mies, sinkku, 29

Pituus ei ole koskaan ollut mikään "aktiivinen" kriteeri ihastusten kohdalla. En ole siis erityisemmin välittänyt, miten lyhyt tai miten pitkä nainen on. Monet kohtaamistani pitkistä naisista ovat olleet todella näyttäviä. Täytyy kuitenkin myöntää, että olen erittäin tyytyväinen siihen, että vaimoni on päänmitan verran minua lyhyempi - näin hän mahtuu oivallisesti kainalooni. Myöskin, nähdessäni pitkän naisen lyhyen miehen kanssa olen vähän ihmeissäni. Voisiko tässä olla jokin biologinen syy taustalla – mies olettaa alitajuisesti, että pitkä nainen pitää itsestään huolta eikä tarvitse "miehen suojelua"? Äh, ehkä aloin miettiä tätä turhankin diipisti.
– Mies, naimisissa, 29

On pituudella väliä monessakin asiassa. Itse toivon, että nainen on minua lyhyempi jopa korkokengät jalassa. Pitkän naisen kannattaa siis etsiä pitkä mies.
– Mies, sinkku, 29

Pitkänä miehenä suosisin pitkiä naisia lyhyiden sijaan, muttei se ole oikein sellainen kriteeri, jota voi pitää ehdottomana, koska naisten keskipituus ei vastaa tätä.
– Mies, avoliitossa, 30

Pituus ei ole tärkeää niin kauan kun nainen on minua lyhyempi. Ei ole väliä, kuinka pieni nainen on, kunhan hän on pienempi ja lyhyempi kuin minä. En koe pitkiä naisia viehättäviksi; vaikka tiedän, ettei sillä ole väliä, se voi tehdä oloni vähemmän miehekkääksi.
– Mies, parisuhteessa, 30

Täytyy sanoa, että näin pitkänä miehenä (190 cm) minä tarkennan katseeni aina kun näen pidemmän naisen. Kyllä pitkässä naisessa on minun silmääni sellaista ylväyttä useimmiten, joka herättää mielenkiintoni. Täytyy toki sanoa samaan hengenvetoon, ettei se kyllä kohdallani ole ollut pituudesta kiinni, jos olen jostain naisesta kiinnostunut. Aikanaan hieman päälle puolitoistametrisen tytön kanssa seurustelleena voin sanoa, että tanssiminen oli aika selkää kuluttavaa ja huvittavan näköistä. Toki on hauskaa ajatella, että jokin nainen katselee elämään hitusen samasta perspektiivistä kuin minä noin fyysisesti. Kiinnitän siis huomiota pituuteen, mutta ei se ole minulle mikään merkitsevä tekijä.
– Mies, sinkku, 30

Riippuu tietenkin miehestä. En usko, että 150-senttinen mies olisi yleisesti kiinnostunut 30 senttiä pidemmästä naisesta tai toisinpäin... Poikkeuksia tietenkin on. Mutta on se ehkä hieman hassun näköistä, jos kaunis, pitkä, ja muodokas nainen kävelee selvästi lyhyemmän miehen kanssa. Itse olen 190-senttinen mies eikä oikein itseä kaksi päätä lyhyemmät naiset herätä kiinnostusta.
– Mies, sinkku, 35

Itse olen mieheksi vissiin hiukan lyhyt (172 cm). Ja olen niin hemmetin heikkona itseäni pidempiin naisiin. Harmi, että ne pitkät naiset odottavat prinssikseen pitkiä poikia. Pituus on tavallaan sivuseikka, kun tunne rakkaudesta iskee, mutta pitkä, hoikka, treenattu, naisellinen, muodokas, pepulla varustettu... That's my kind of a woman. Tähän mimmin 182 sentin päälle vielä seitsemän sentin korot jalkaan, niin eiköhän silloin olisi kenellä tahansa järkeä omaavalla äijällä mieluisaa seuraa, kun yhdessä illalliselle tai yhdessä ravintolassa kulkee näyttävän naisen kanssa. Tiedän, että minä ainakin olisin ekstaasin partaalla.
– Mies, sinkku, 45

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:


Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

AVA

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja