Voiko miehen kehuihin luottaa? Miehet vastaavat

Tarkoittaako mies aina sitä mitä sanoo kehuessaan naista? Lue, miten miesraati vastasi lukijan kysymykseen!

"Kehuvatko miehet naisia aina rehellisesti tai puhtaat jauhot pussissa? Vai voivatko kehut olla vain tuulesta temmattuja, joita ei oikeasti tarkoita?" Kysyy Kannibaali-86.

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat:

"Kehujen suhteen asia ei ole meikäläisen mielestä noin mustavalkoista. Kyllähän osaksi ne kehut ovat aika lailla suoraan sydämestä, mutta joskus on hyvä kehua jos huomaa että toinen kaipaa piristystä ja mieli on maassa. En usko, että se monellekaan naiselle ole kauhean hankalaa erottaa se kehu, joka on aito. Kyllä minun mielestäni naisen ulkonäköä pitää kehua tasaisin väliajoin, vaikka kyseessä ei olisi tilaisuus jota varten nainen olisi erityisesti laittautunut. Samalla tavalla toivon itsekin saavani kehuja, joko omasta toiminnastani tai ulkonäöstäni. Etenkin yhteiskunnassamme, jossa positiivinen palaute pitää jotenkin mukamas ansaita. Ei ne kehut omalla kohdalla ole missään nimessä tuulesta temmattuja, mutta ei ne aina ihan satarehellisiäkään ole. "
– Mies, 31, sinkku

"Kaikki miehethän eivät tällaisia ole. Jotkut oikeasti välittävät ja tarkoittavat mitä sanovat. Olen samoja höpöhöpö-juttuja kuullut myös naisten puhumina. Miehet ovat välillä kovasti omien etujen ajamisen kannalla. Ne, jotka tekevät näin, ovat monesti aika tunteettomia eivätkä näin ajattele toista osapuolta, mutta tiedän että kun kehutaan ja varsinkin kun kehutaan yltiöpäisen innokkaasti, niin pussissa on kyllä silloin epäpuhtauksia tai halutaan jotain. Kehut eivät välttämättä ole tuulesta temmattuja, mutta niillä voi olla jokin agenda.

Mies osaa kehua ja puhua tarkoittamatta yhtään mitään, kunhan se mitä mies haluaa, käy toteen. Kyseessä voi olla raha, iltaloma tai ihan vaan piparin saamisen tarve. Naisen tulisikin erottaa oikeat kehut niistä muista. Joskus mies kuitenkin tarkoittaa mitä sanoo kehuillaan ja jos nainen ei usko, tämän jälkeen mies lakkaa kehumasta. Joskus kun mies erehtyy kehumaan, niin nainen epäilee, että miehellä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Kannattaa meidän miesten vaan olla hiljaa."
– Mies, 46, sinkku

"Tilanteen tullen naisen kehuminen on suositeltavaa yleisen ilmapiirin mukavuuden hyväksi. Mitä vaikeampi ja herkkänahkaisempi nainen on kyseessä, sitä useammin hän saa hatusta pyöräytettyjä kehuja. Mutta jos nainen ei ole varustettu huonolla itsetunnolla ja uppiniskaisella luonteella ,ei tätä ilmapiirin öljyämistä tarvitse harrastaa."
Mies, 25, sinkku

"Kännissä mies voi tarkoittaa mitä sanoo, mutta selvinpäin mies voi kuitenkin olla jo toista mieltä. Mitä enemmän on ikää, sitä vähemmän mies syöttää kuitenkaan naiselle puutaheinää. Jos kuitenkin nainen vaatii kohteliaisuuksia ja kysyy suoraan, niin se riippuu ihmisestä ja siitä, kuinka hyvin mies naisen tuntee, että onko vastaus rehellinen vai ei."
Mies, 22, sinkku

"Aina? Ei tietenkään – jopa rehellisimmät yksilöt päästävät joskus asioita suustaan mitä he eivät täysin tarkoita. Sanomattakin on varmasti selvää, että baarissa ei kannata sinisilmäisesti uskoa jokaista kehua – miehillä voi olla missio."
– Mies, 32, sinkku

"Eivät todellakaan kehu! Varsinkin tutustumisvaiheessa mies voi päästää suustaan mitä vain. Seurustelussa ja parisuhteessakin mies voi sanoa asioita liioitellusti, mutta siinä vaiheessa uskon, että niissä on kyllä aina jokin totuudensiemen mukana, ei pelkästään miellyttämisen tarve."
– Mies, 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja