Millaiset alusvaatteet ovat naisilla seksikkäimmät? Miehet vastaavat

AVA otti selvää ja kysyi suomalaisilta miehiltä, millaiset alushousut ovat kaikkein seksikkäimmät. Mielipiteet jakautuivat laajasti.

Minkä väriset ja minkä malliset alusvaatteet ovat naisilla seksikkäimmät? Nimimerkki Nude kysyy:

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Näin miehet kommentoivat:

"Tämähän on täysin yksilöllinen asia. Tosi vaaleaihoisella ei toimi kovinkaan vaaleasävyiset hepenet, mutta tummaihoisella taas ei välttämättä mustat. Kuten muissakin vaatekappaleissa, asiaan vaikuttaa myös hiusten ja silmien väri. Jos tämä asia vaivaa naisihmisen päätä, neuvoisin näin: Helpointa on olla ihan nakuna, silloin tyyli on aina houkutteleva."
– Mies, 34, avoliitossa


"Valkoiset tai punaiset hipster-malliset alushousut."
Mies, 25, sinkku


"Mustat hieman läpikuultavat hipsterit tai hotpantsit ovat oikein seksikkäitä, ne toimivat myös pitsin kanssa ja antavat pakaroiden näkyä hieman. Pidemmälle vietynä stay-upit sekä korsetti toimivat myös loistavasti pienine yksityiskohtineen. Vaikka stringit ovatkin seksikkäät niin eivät ne yllä aiempien tasolle paljastaessaan hieman liikaa pakaroista.Sopivasti push-uppia, niin ei voi mennä vikaan. Rintaliiveissä läpikuultavuus ei ole haitaksi, on parempi nähdä vähän kuin liian paljon. Väreinä musta ja punainen – erityisesti kirkkaanpunainen – ovat parhaimmat, valkoinen on ehkä vähän liian tavallinen värinä. Tärkeintä kuitenkin on naisen itsevarmuus, pelkät alusvaatteet eivät riitä seksikkyyteen."
Mies, sinkku, 31

"No siis stringit, ehdottomasti! Sinkuilla tavoite on kuitenkin varmasti se, että jos alusvaatteet pääsee näkemään, niin ne löytyvät lattialta lopulta, eli jos jalassa ei ole seksintappajat, niin aika pitkälle kaikki kyllä kelpaavat. Parisuhteessa olevat puolestaan toivottavasti ovat niin sujut toistensa kanssa, että alusvaatteilla ei pitäisi olla sen suurempaa seksuaalista merkitystä."
Mies, 22, sinkku


"Hotpantsit ovat parhaat. Stringit ovat vähän liikaa. Luulen, että jotkut tytöt ajattelevat, että ne ovat erityisen seksikkäät, mutta näin ei ole. Alusvaatteiden värillä ei ole väliä tai ainakaan en inhoa mitään tiettyä väriä. Enemmän yksinkertaista kuin krumeluuria oikeastaan kaikessa. Rintaliivien ja alushousujen ei ole tärkeää olla samaa paria, vaikka toisaalta onhan se tavallaan sama kuin, jos haluaisi, että paita ja housut mätsäävät. Ehkä se antaa huolitellun ja siistin vaikutelman – mutta jos ei tiedä, että joku tulee ne näkemään, niin paha sitä nyt tyrmätäkään. "
Mies, 34, sinkku


"Värillä ei sinänsä ole väliä, kunhan ei ole valkoiset. Alushousuissa ehdottomasti hot pantsit!"
Mies, 35, sinkku


"Valkoiset alusvaatteet ovat tosi tylsät, mutta menettelevät. Beiget ei toimi koskaan, vaan ovat aika kauheat. Sininen ei toimi minulle myöskään yhtään. Värilliset, kuten musta, punainen ja lempivärini tummanlila saa myös sydämen pamppaamaan. Stringit ja push upit toimii hemmetin hyvin, mikäli kroppa antaa niille mahdollisuuden. Jos ei, niin sitten saa olla hiukan enemmän kangasta. Mummohousut on totaalinen turn off. Pidän myös siististä ja seksikkäästä kokobodysta. Mutta kroppa määrää sen mitä pukee. Pitsi ok, mutta ei lemppari. Satiini, silkki ja muut ok. Syötävät on mukavat."
Mies, 46, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja