Härski vai siveä nainen – kumpi sytyttää? Miehet vastaavat

Tulisiko naisen olla härski, vai sytyttääkö siveä nainen miehen? AVA selvitti, mitä mieltä miehet ovat siveistä naisista.

"Arvostavatko miehet sitä, että nainen on ns. Siveyden sipuli? Itse en kuulu niihin naisiin, jotka kännipäissään voivat heittää rintaliivinsä dj:lle tai muuten käyttäytyä rivosti ihmisten ilmoilla. Enkä myöskään harrasta yhden illan -juttuja ja en myöskään puhu petipuuhista suurelle yleisölle. Suurin osa miespuolisista tutuistani ihannoi juuri tällaista naista. Onko siveästi käyttäytyminen sitten tylsää?" Nimimerkki Siveyden sipuli kysyy.

AVA selvitti vastauksen lukijan kysymykseen. Kumpi sytyttää, härski vai siveä nainen? Näin miehet kommentoivat:

"Kyllähän monien miesten mielenkiinnon herättää yleensä tämäntyyppinen, hieman ekstrovertti nainen, jonka rempeys ei varmastikaan rajoitu seksuaalisiin asioihin. Tämänkaltainen ihminen ottaa usein energiallaan huomion itseensä ja se varmasti herättää sellaisen ajatuksen, etteikö miehiä kiinnosta siveät naiset. Itse olen huomannut, että näiden ekstroverttien naisten kanssa täytyy olla usein myös jonkun verran varpaillaan ja jos sen tyyppisen naisen meinaa itsellensä kesyttää, niin täytyy tietää tasan mitä haluaa ja näyttää se naiselle.

Siveästi käyttäytyminen ei missään nimessä ole tylsä asia. Kyse on enemmänkin persoonallisuudesta, vaikka nainen käyttäytyy siveästi, se ei tee hänestä yhtään sen vähemmän kiinnostavaa automaattisesti. Persoonallisuutta voi tuoda esiin muutenkin kuin näyttämällä kuinka avoin on seksuaalisuutensa kanssa"
– Mies, 30, sinkku

"Hei Siveyden sipuli!

Monet miehet varmasti arvostavat siveellisyyttä, mutta toisaalta toiset tykkäävät "rumia" puhuvista. Kaiken kaikkiaan on kysymys siitä, millainen tyyli kullekin parhaiten istuu. Uskallan kuitenkin väittää, että joka ainut tämän planeetan mies tykkää, että sänkyhommista ei sanoja säästellä vaan puhutaan avoimesti ja rumasti. Sehän se vasta kiihottavaa onkin, kun kiltti tyttö yllättää ja vaihtaa ääripäästä toiseen."
– Mies, 36, naimisissa

"Sanoisin, ettei sitä voi yleistää, että miehet tykkäisivät sellaisesta tai tällaisesta. Kaikenlaisista tykätään ja samoin ollaan tykkäämättä. Härski käytös on osa persoonallisuutta, yhtälailla siveä. Kyllä sitä härski ja vauhdikaskin ihminen voi olla äärimmäisen tylsä."
Mies, sinkku, 35

"Mielestäni naisen kuuluu tietää oma arvonsa olematta liian siveellinen tai liian rivo. Tilannetaju on aika avainasemassa ja heittäytymiskyky asioihin. On varmasti tilanteita milloin voi olla rivo ja tilanteita milloin pitää olla siveellinen. Esimerkki kultaisesta keskitiestä: ei pidä olla pelkuri eikä uhkarohkea vaan jotain siltä väliltä."
– Mies, 22, seurustelee

"Saako nainen puhua härskejä? Vastaus on kyllä. Miksi ei? Sopivasti härski saa aina olla, mutta kuten kaikkeen muuhunkin tällaiselle on aikansa ja paikkansa. Yleisesti seksistä voi jutella, mutta ei mitään raporttia tarvitse antaa tai varata isoa salia pitääkseen esitelmää viime yöstä. Sopivasti rohkea nainen herättää kiinnostuksen, liian kiltti ei yllä edes naapurintytön tasolle, joka on sopivasti molempia näyttämättä sitä sen kummemmin."
– Mies, sinkku, 31

"Kyllä saa puhua, mutta jokseenkin rajallisesti. Tietysti härskisti voi joskus puhua. Se voi olla oikeassa tilanteessa olla erittäin hauskaakin. "Känniääliöt" ovat sitten ihan oma lukunsa. Ei innosta moinen, se ei anna hyvää kuvaa naisesta. Tietenkin löytyy myös miehiä, jotka ei siedä härskiyttä edes itseltään, eivätkä silloin siis luonnollisesti varmaan naiseltansakaan."
– Mies, kihloissa, 35

"Seksuaalisuus, oli se suuntautuneisuus tai aktiivisuuden taso, on yksilöllinen asia. Jokaisen tulisi elää niin, mikä on itselleen luonnollisinta (Sillä edellytyksellä, ettei loukkaa toisia). Siksi ei ole välttämättä edes tärkeää miettiä, onko oma tapa elää tai olla tylsää.

Mitä miesten ihannenaistyyppiin tulee, voit miettiä näin: onko sinulla täysin identtinen miesmaku ystävättäriesi kanssa? Suurella todennäköisyydellä pieniä eroja löytyy varmasti. Samoin on miesten mieltymyksissä.

Siveyden sipuli terminä sisältää olettamuksen tiukkapipoisuudesta. Tuleekin miettiä, haluaako kuvailla itseään negatiivisin termein. Asian kun voi kääntää positiiviseksi: minulla on kehittynyt maku, eikä omaa erinomaisuuttaan seksin puolella tarvitse toitottaa julkisesti. Se on sanomattakin selvää."
– Mies, 30, sinkku

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja