Ällöttävätkö naisen vatsamakkarat ja paksut reidet seksin aikana? Miehet vastaavat

AVA selvitti, mitä miehet ovat mieltä ulkonäköasioiden miettimisestä seksin aikana.

Monelle naiselle lienee tuttua se, miten seksin aikana epävarmuus iskee: näytänköhän hyvältä tässä asennossa, ällöttävätkö miestä vatsamakkarani ja paksut reiteni tai tai tai... No, miehet, kertokaas nyt ihan oikeasti: kiinnitättekö noihin mitään huomiota seksin aikana?" kysyy nimimerkki Onko totta.

AVA selvitti miesten mielipiteen! Näin asiaa kommentoitiin:

"Epävarmuuden lähde on aina itseluottamus ja varsinkin sen puute. Jos on törkeän huono sängyssä ja läskit lyllyen pistää menemään kuin viimeistä päivää MUTTA itseluottamus on huipussaan, niin silloin on paras ikinä. Olen hiukan sitä mieltä, että jos itse aktin aikana ehtii ja edes viitsii miettiä moista "höpöhöpöä", niin haloo: johan te olette sängyssä, joten shut up and enjoy the ride. Voisihan siinä toki meikata ja kammata tukkaakin samalla, jotta miehellä olisi tosi kuningasolo.

Peili makuuhuoneen katossa tai lähellä puuhapaikkaa sopii vain RonJeremyn leffoihin. Mies ihastuu kaikesta huolimatta naisen luonteeseen ja olemukseen jo etukäteen, ennen ensimmäistä sänkyseikkailua. Toki yhden illan jutut kuuluvat osana elämään, mutta silloin ei ole aikaa olla tuommoisia ajatuksia, silloin annetaan palaa. Taas voi vaan puhua omasta puolestaan, mutta ei tule mieleen, että olisin koskaan harrastanut seksiä ja samaan aikaan ja tahtiin päässä olisi soinut "onpas läski, onpas läski, makkaroita ja reittä joka paikassa". Nuo ajatukset eivät sovi petipuuhaan.

Ps. Miksi ukot eivät ajattele noin, sillä monesti äijä on se hyllyvämpi osapuoli!"
– Mies, sinkku, 45

"Ehkä näihin kiinnitetään huomiota, ehkä ei, mutta ne ovat melko epäolennaisia asioita sillä hetkellä. Jos taas nainen rupeaa miettimään tuollaista kesken seksin, sen kyllä huomaa, ja se haittaa! Vain tyhmä juntti huomaa vaikkapa paksut reidet kesken puuhien ja vielä kommentoi niitä. Se on jo huonoa käytöstä, vaikka kyllä tällaisiakin miehiä varmaan löytyy. Itse en tekisi ikinä niin."
– Mies, avoliitossa, 31

"Voin ihan suoraan sanoa, etten todella kiinnitä itse tuollaisiin asioihin seksin aikana. Kyllä siinä kohtaa ajatus on enemmänkin siinä hetkessä, eikä siinä tuollaisia asioita tule todellakaan mietittyä saatikka kiinnitettyä huomiota. Kyllä seksi on vaan liikaa pohtimatta parasta."
– Mies, sinkku, 30

"Joko minulla ei ole koskaan tullut vastaan petikumppania, jolla olisi paksut reidet tai vatsamakkaroita, tai sitten en kiinnitä asiaan huomiota."
– Mies, naimisissa, 29

"Nyt ollaan melko suurten kysymysten äärellä. Muun muassa sitä, näyttääkö hyvältä, kannattaa varmaan miettiä siinä vaiheessa kun hommaa ollaan aloittamassa. Kun vauhtiin on päästy, todennäköisesti homma pysyy kyllä innostavana loppuun saakka.

En voi tietenkään puhua kun omalta osaltani, mutta kyllä ulkonäölliset seikat ovat se alkutekijä ja kiinnostuksen herättäjä, kun taas sitten henkilökemia ja ihmisten välinen intensiteetti ovat loppupeleissä ne kaikkein parhaimmat tunnelman nostattajat. Luonnollisesti nättiä on kiva katsoa ja nätteys on osa kokonaisuutta, mutta yksityiskohtiin harvemmin pystyy siinä intensiivisessä huumassa keskittymään.

Henkilökohtaisesti sanon, että tuollainen ajattelu kannattaa heittää romukoppaan ja keskittyä enemmän siihen, että näyttää haluavansa toista ja olevansa läsnä siinä tilanteessa eikä mieti omia vajaavaisuuksiaan, joita kuitenkin kaikilla on. Siten se homma toimii ja varmasti itselläsikin on huomattavasti parempi olla.

Vielä lisäys: miehet miettivät todennäköisesti aivan samoja asioita, mutta harvemmin niitä tulee mieleen siinä kesken aktin. Silloin itse ainakin keskityn täysin siihen meneillään olevaan asiaan ja miltä se tuntuu, en niinkään siihen, miltä se näyttää. Syy on juuri se, että silloin ajatukset harhailevat "itse asiasta" sivuseikkaan."

– Mies 27, sinkku

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:


Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

AVA

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja