Mitä mieltä miehet ovat push up -rintaliiveistä? Miehet vastaavat

AVA selvitti, kokevatko miehet, että erityisen kohottavat rintaliivit johtavat mielikuvat rinnoista harhaan.

Mitä mieltä miehet ovat push up -liiveistä? Johtavatko ne mielikuvan rinnoista harhaan? Nimimerkki Danie kysyy.

AVA selvitti, mitä mieltä he ovat rintoja kohottavista rintaliiveistä. Näin asiaa kommentoitiin.

"Push-up liivit ovat vaatekappale muiden joukossa, eli osa kokonaisuutta.

Hyvin istuvina – kuten muutkin vaatteet – ne saavat pukijansa näyttämään hyvältä, kauniilta ja edustavalta. Toki ne voivat varastaa katsojalta huomion, mutta se lienee tapauskohtausta, onko tämä hyvä vai huono asia. Ja ehkäpä osalla liivin haltijoista tämä on myös toive.

Se vääristävätkö ne toisen ulkokuorta on aika lailla kiinni katsojasta. Katsoja näkee yleensä kuvasta mitä haluaa, niin nytkin. Eli se johtaako itse vaatekappale harhaan, ei ole niinkään ongelma. Jos katsoja tekee omia päätelmiä toisen ulkomuodosta tuon johdosta, se on enemmänkin ongelma. Ja lähinnä katsojan sellainen.

Toki miehenä myönnän, etten näe liivien käytännöllisiä puolia yhtä hyvin kuin nainen näkisi, mutta uskoisin että liivit parhaimmillaan tukevat rintoja, käytännöllisyyden ja toisten huomaamisen kannalta. Eli liivien pitäisi sinällään tuoda rinnat esille ihan luontaisina ja mielikuva mennessä väärille raiteille, vika saattaa olla katsojan silmissä. Liivit kuitenkin ovat ihan syystä juuri tuolla nimellä, joten ei sen pitäisi jättää mitään epäselväksi."
– Mies, kihloissa, 30

"Tietenkin NE johtavat harhaan! Tosin kyllä ne erottaa.

Parempi kuitenkin ilman. Näin, vaikka en ole ns. tissimiehiä."
– Mies, sinkku, 43

"Hyvä, että naiset niitä käyttävät, sillä näyttäväthän ne hyvältä. Jos sängyssä raaka totuus paljastuu liivien alta, niin ei sille enää mitään voi.

Se joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön."
– Mies, parisuhteessa, 35

"Hmm, enpä ole koskaan ajatellut, että ne olisivat harhaanjohtavat. Minä näen ne enemmänkin sellaisina, joilla halutaan vain tuoda rintoja enemmän esille, ei muodostaa väärää mielikuvaa. Ei se ole verrattavissa teipattuun banaaniin reidessä. Toki mieleen muodostuu tietynlainen kuva millaiset rinnat on, mutta se vastaako kuva sitten todellisuutta, ei ainakaan itselle ole tärkeää."
– Mies, sinkku, 35

"Itseäni push up -liivit eivät haittaa, vaikka eivät annakaan niin realistista kuvaa rinnoista. Mielestäni ne toimivat enemmänkin naisen itsetunnon kohottajina sen sijaan, että niillä tavoiteltaisiin suoranaisesti miesten huomiota – mikä nyt saadaan varmaan muutenkin.

Mitä itsevarmempi nainen, sitä seksikkäämpi hän on, vaikka sitten push-upien avustuksella. Nykyään voi jo miltei odottaa, että kaikki ei ole ihan niin kuin visuaalisesti annetaan ymmärtää. Jos liivien alta paljastuu jotain ihan muuta kuin miltä on näyttänyt, niin eivät ne fiilikset kuitenkaan katoa sellaisen seikan takia, todennäköistä on, että naisesta ollaan kiinnostuttu muista syistä."
– Mies, sinkku, 31

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja