Uskooko mieskin tosirakkauteen? Miehet vastaavat

AVA selvitti, odottavatko miehetkin Sitä Oikeaa.

"Uskotko Siihen Oikeaan, eli rakkauteen, joka kestää läpi elämän?",kysyy nimimerkki Shattered Glass.

AVA selvitti miesten mielipiteen! Näin asiaa kommentoitiin:

"Rakkaus on hassu juttu. Tuntuu, että ensirakkauden tunne on vahvempi kuin mikään, mutta tuskin silti koskaan kestää läpi elämän. Rakkauselämän ensimmäinen pettymys rakkauden voimasta tulee jo siinä. Hetken aikaa sattuu ja sitten elämä taas jatkuu. Sitä ei vaan silloin hajonneena ymmärrä. Uskon, että jo siinä alkaa usko rakkauteen mureta. Mutta pitää myös aikuistua ja jatkaa uskomista. Vain omasta rakkaudenuskosta voi mennä takuuseen. Toisiin on luotettava riskin ottamisen verran.

Minä uskon oikeaan rakkauteen. Oikeata se on aina ollut, mutta loppujakin silti tullut. Uskon silti vahvasti siihen isoon rakkauteen, koska se tunne on voittamaton. Jatkan etsimistä. Etsin sielunkumppania. Jos tämä retki olisi helppo, niin se ei tekisi meistä vahvoja, vaan suppean sokeita. Tärkeintä on tutustua, oppia tuntemaan, seurustella eikä heti muuttaa yhteen. Antakaa aikaa.

Todellisen rakkauden löytää harva, mitä ikinä se nyt tarkoittaakaan. Uskon, että on joustettava kriteereistä, jotta sen voi löytää. Elämä ei ole Harlekiini-kirja eikä edes Regina-lehti. Niihin artikkeleihin kun uskoo, niin etsii pitkään – ja veikkaan, että ei koskaan löydä.

Mutta uskon silti siihen oikeaan rakkauteen. Uskon, että se kestää läpi elämän, sen loppuun asti. Se vain vaatii molemmilta kovaa työtä, yhteisiä päätöksiä ja hemmetin hyvää ymmärrystä toisiaan kohtaan. Luotettavuutta ja uskollisuutta pitää saada ja antaa kahlitsematta toista liikaa. Näin uskon Sen Oikean rakkauden löytyvän ja kestävän ja se jatkuu vielä, kun olet six feet under."
– Mies, sinkku, 45

"Sen "oikean" löytyminen on kyllä melko haastavaa. Ihminen voi kulkea ympäriinsä ja etsiä sitä oikeaa siinä missä hän voi kulkea ympäriinsä etsien sitä täydellistä työtä tai vaikka täydellistä ruoka-annosta.

Olen vahvasti sitä mieltä, että ihmisen "se oikea" on "se oikea" aina välillä ja aina välillä hän ei todellakaan ole sitä. Toisaalta, tämä on juuri se asia, joka tekee parisuhteesta mielenkiintoisen. Ei sitä oikeaa löydetä, vaan yhteiselo tekee siitä toisesta henkilöstä sen oikean. Tai sitten vastavuoroisesti tilanne ei vain toimi mitenkään.

Sen oikean etsiminen on täysin turhaa, sillä loppupeleissä kaikki kuitenkin on kiinni siitä, miten paljon toisen vikoja jaksaa sietää, miten paljon toisen hyviä puolia jaksaa pitää hyvinä puolina ja siitä miten itse on valmis tekemään myönnytyksiä."
– Mies, sinkku, 27

"Olipas aika ihana kysymys.

Kyllä mun täytyy todeta, että vaikka tässä ollaan yrityksen ja erehdyksen kautta kuljettu ja parisuhteita on kariutunut, niin silti uskoni rakkauteen ei ole horjunut. Uskon ehdottomasti siihen, että jossain on sellainen ihminen, jonka kanssa pystyy jakamaan kaikki ilot ja surut täydessä tasapainossa. Siihen en välttämättä usko, että se kestää läpi ihmiselämän. Toivon kuitenkin. Ajattelen siis lähinnä niin, että jokaiselle omaa rakkautta etsivälle on oma vastakappaleensa. Tällä hetkellä en halua vähempään tyytyä, mutta ehkäpä vastaan tähän kysymykseen uudestaan vaikkapa 20 vuoden päästä."
– Mies, sinkku, 30

"Varmasti on olemassa nainen, joka olisi "Se Oikea", ja jonka kanssa rakkaus kestäisi läpi elämän. Mutta uskon, että sellaisia naisia on enemmän kuin se yksi ja ainoa. Olisi harmillista, jos näistä sadoista miljoonista naisista vain yksi olisi se, jonka kanssa rakkaus kestäisi. Menisi valitettavan pitkään, jos pitäisi löytää yksi kaikkien keskuudesta. Monissa naisissa on asioita, joita arvostan, mutta se ei tarkoita vielä mitään. Kokonaisuus on kuin kemiallinen kaava: sen pitää olla juuri oikein, jotta jotain tapahtuisi. Tämä pitäisi vielä tapahtua molempien kohdalla, jotta siinä syntyisi jotain suurempaa."
– Mies, sinkku, 31

"Uskon, tavallaan. Tai sanotaan näin, että uskon siihen, että rakkaus voi syttyä ja kestää läpi elämän, mutta jos etsii alusta asti vaan "Sitä oikeaa", niin voi mennä "Se sopiva ja mukava joka ei ensin tuntunut Siltä oikealta, mutta joka sitten loppujen lopuksi olikin Se oikea ohi."
– Mies, sinkku, 29

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:


Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

AVA

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja