Kumpi sytyttää, blondi vai brunetti? Miehet vastaavat

Vaalea- ja tummahiuksista naisista luodaan helposti yleistyksiä, mutta pitävätkö ne paikkansa? Joukko miehiä vastasi kysymykseen koskien sitä, valitsisivatko he blondin vai brunetin naisen, jos päätös olisi tehtävä yksinomaan ulkonäön perusteella.

"Jos olisi pakko valita nainen pelkän ulkonäön perusteella, kumman valitsisit, blondin vai brunetin? Miksi?" kysyy nimimerkki Värjäisinkö hiukseni?.

Näin miesraati vastasi kinkkiseen kysymykseen:

"Sanoisin automaattisesti blondi, mutta moni kuvankaunis blondi ystävistäni on värjännyt hiuksensa vuosien varrella tummiksi ja olen joutunut toteamaan, että tummat hiukset sopivat heille vielä paremmin."
– Mies, 22, sinkku

"Värillähän ei niin väliä, mutta jos kerran pakko valita, niin brunetti sen olla pitää. Ei siihen selvää syytä ole, mutta uskon sen mielihalun olevan jotenkin taiottuna geeneihin. Aina sanotaan, että blondi on bimbo ja kaikki tietävät, että asia ei ole totta, mutta sellainen kuva on luotu. Brunetti näyttää luotettavammalta, mutta ihan yhtä bimboja olen tavannut heitäkin. Jos olisi nyt tänään aloitettava seurustelu, niin brunetilla mentäisiin, mutta toki otan kyllä blondinkin, jos sopiva osuu kohdalle. Aito oma väri pitää olla kummankin päässä, ihan sama kumpi."
Mies, 46, sinkku

"En usko, että kukaan mies lähtee pelkän hiusten värin perusteella valitsemaan. Vaikuttaahan siihen muutkin ulkoiset piirteet ja tietenkin riippuu ollaanko hakemassa yhdenyön juttua vaiko pidempää suhdetta. Saattaahan joillain jotain fiksaatioita olla molempiin suuntiin, mutta itse en kyllä pelkästään hiusten värin perusteella lähtisi valitsemaan. Suosittelen värjäämään sen värisiksi mistä itse pidät eniten."
– Mies, 22, avoliitossa

"Blondin. Blondeissa on mielestäni jotain hellyttävää ja äidillistä pehmeyttä, mutta samalla jotain seksikästä."
Mies, 29, sinkku

"Jos valinta pitäisi tehdä pelkän ulkonäön perusteella, valitsisin brunetin, koska tunnen niin paljon bimboja blondeja."
Mies, 23, parisuhteessa

"Jokseenkin pidän bruneteista enemmän voisi sanoa, mutta vain sattuma siinäkin on ollut mukana, että olen juuri heidän kanssaan enemmän aikaa viettänyt. Hiusten väri ei ole kovin oleellinen elementti ellei se korosta muita piirteitä ja tee siten kokonaisuudesta parempaa.

Toisaalta olen luultavasti huono vastaaja, sillä olen seurustellut pitempään ja yhden illan seuraa etsivä varmasti osaisi antaa kysymyksen vaativan vastauksen, kysymyksen vaatimalla tavalla.

Laitetaan silti lisäyksenä etten ulkomaailmassakaan kiinnitä naisiin ensin huomiota hiusvärin kannalta, sen huomioi jos se on toimiva jatke jollekin asialle jonka on huomannut ennen sitä."
– Mies, 31, kihloissa

"Brunetin, heittämällä! Yhdeksän kymmenestä miehestä sanoo sen hiustenvärin, mikä heidän äideillään on."
Mies, 34, sinkku

"Blondin, koska minua on aina viehättänyt nainen, jolla on vaaleat hiukset, vaalea iho ja vaaleaa huulipunaa. Äitini oli tummahiuksinen, mutta olen silti lapsesta saakka ihaillut vaaleita tyttöjä."
– Mies, 29, sinkku

"Tietenkin brunetin, tosin epäilen, että pelkät hiukset eivät riitä kriteereiksi valittaessa naista ulkonäön perusteella. Syy brunetille on, että jo hiusten väri on seksikkäämpää – varsinkin, jos hiukset ovat pidemmät. Kokemuksen perusteella, he ovat myös paljon mielenkiintoisempia kuin blondit."
Mies, 32, sinkku

"Brunetti. Ja heittämällä. Vaikken uskokaan mihinkään stereotyyppeihin tyhmistä blondeista, niin tummahiuksisissa naisissa tuntuu olevan jostain selittämättömästä syystä enemmän luonnetta. Ja se jos mikä on naisessa tärkeää."
– Mies, 33, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV Lifestyle)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja