Miksi naisen täytyy aina tehdä aloite? Miehet vastaavat

Pitääkö naisen tehdä aloite miehen suhteen? AVA selvitti, miksei mies tee aloitetta!

"Mikä on kun näkee selvästi, että mies on kiinnostunut naisesta ja nainen miehestä, mutta mies ei vaan tee aloitetta esim. keskustelulle tai yleensäkään millekään. Miksi ei? Pelottaako miehiä, että nainen puree? Pitääkö naisen aina tehdä aloite miehen suhteen? " kysyy nimimerkki Hämmentynyt!

AVA kysyi miehiltä vastausta lukijan pohdintaan. Näin miehet kommentoivat:

"Sinä Hämmentynyt! On vuosi 2013, ja nykyään miesten ei enää tarvitse tehdä aloitteita. Tietäen nykyajan miehet, eivät ne osaa eikä uskalla niitä tehdäkään. Siksi suosittelen osien vaihtoa tässä asiassa. Nainen voi myös kysyä ja ehdottaa. Olen toki samaa mieltä, että se on miehen tehtävä. Mies ei osaa aloittaa keskustelua, sillä naiset ovat nykyään niin vahvoja, että pelottaa. Roolit tuntuvat vaihtuneen. Joten jos nainen huomaat, että mies on kiinnostunut, niin kannattaa itse tehdä aloite. Olen huomannut tällaisia vivahteita miesten ja naisten "rooleista" nykyään. Nainen haluaa ns. "oikean" miehen, mutta ei anna miehen olla mies. Mies on antanut kadottaa itsensä naisen takia."
– Mies, sinkku, 45

"Miten niin naisen pitää tehdä aina aloite? Kyllä yleisempi teema on, että nainen odottaa miehen tekevän jotain potentiaalisen suhteen eteen. Loppupeleissä kyse on luonteista ja siitä, kumpi haluaa enemmän, eikä siitä, että toinen jänistää. Aina voi ajatella myös laajemmin tilanteita. Vaikka kiinnostusta on, voivat toisen aiemmat kokemukset olla sen verran pahoja, että ne ovat jättäneet jälkensä. Jos naisen pitää tehdä aloite, niin sitten nainen tekee aloitteen. Eivät asiat muutu, jos kukaan ei tee mitään."
– Mies, sinkku, 31

"Kyllä se monesti on niin, että vaikka kaikki merkit olisivatkin ilmassa, niin silti takaraivossa pauhuaa pelko siitä, että ei hän kuitenkaan ole kiinnostunut. Sitä kun tarpeeksi kauan päänsä sisällä lietsoo, niin on selvää, ettei saa aikaiseksi lähestyä naista. On siinä myös tiettyä ujouttakin mukana. Miksi tuo nainen oikeasti olisi minusta kiinnostunut? Ehkä se kaikki lähtee sellaisesta epäonnistumisen pelosta ja epävarmuudesta. Panokset uuden ja mielenkiintoisen naisen kanssa jutustelemiseen nousevat pään sisällä aika suuriksi. Harvemmin silloin mitään tapahtuukaan. Kyllä meidän epävarmempien miesten täytyy saada itseluottamus kohdilleen, niin ei tarvitse naisten aloitteita aina tehdä."
– Mies, sinkku, 30

"Tämä on ennen kaikkea luonnekysymys. Toiset ihmiset vaan ovat luonnostaan arempia tekemään aloitetta kuin toiset. Tämä vaikuttaa myös kykyyn poimia "vinkkejä" toisen eleistä ja käytöksestä. Olen itse ollut nuorena varsin ujo ja vaikka nykyään olenkin siitä jo aika hyvin päässyt yli, niin joissain tilanteissa se vielä puskee esiin. En usko että kyse on varsinaisesta pelosta monenkaan kohdalla vaan enemmänkin epävarmuudesta. Eikä se kohdistu varsinaisesti siihen vastapuoleen vaan omaan itseen. Naisen ei aina tarvitse tehdä aloitusta, mutta jos mies on todella sellainen, joka kiehtoo niin häntä voi ehkä ohjailla vähemmän hienovaraisesti haluttuun suuntaan."
– Mies, sinkku, 29

"Mies ei tee aloitetta, koska pelkää tulevansa torjutuksi. Mies ei pelkää, että nainen puree, mutta mies saattaa pelätä, että nainen sanookin, ettei kiinnosta. Ujo mies ei myöskään uskalla tehdä aloitetta ja meitä (ujoja) on monta."
– Mies, sinkku, 29

"Ihmisiä me kaikki olemme. Kaikkia jännittää. Mies on saanut pakit riittävän monta kertaa, vaikka on ollut kuinka varma, tai hän itse ihmettelee samaa aloitteettomuutta naisten suunnalta. Jos tilanne on näin selvä, mikset itse tee mitään? Aloitteellisuus on mielestäni miellyttävä piirre naisessa."
– Mies, parisuhteessa, 31

Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:


Mitä sinä haluaisit tietää miehistä? Käy esittämässä kysymyksesi !

Oletko aina halunnut tietää jotain naisista? Esitä kysymys !

AVA

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja