30 x jouluresepti - mm. maailman paras joululimppu ja lohirillette

Keräsin yhteen jouluun sopivia tai juuri jouluun tarkoitettuja reseptejä. Kehotan vahvasti kokeilemaan ainakin maailman parasta joululimppua sekä lohirilletteä. Mukana myös italialaisia ruokatwistejä sekä kinkunkorvikkeita. Kummityttö ihastui joulupöydässä täysillä gnoccheihin, kun teki ne itse.

Lisäksi omiin suosikkeihin kuuluu maalaispatee, jota voisi olla aina jääkaapissa. Maksalaatikon tekemistä moni pitää ajatuksissaan hirveän vaikeana ja lopputulosta pelottavana, mutta totuus on toinen, kun tekee sen ravintola Juuren tapaan. Mikäli laatikot eivät ole mieleen, tee kinkun tai kalkkunan lisukkeeksi ruusukaali-hillosipulipaistosta ja sinappista vinegrettiä. Jälkkäreistä piparkakku-, spelttilaku- ja appelsiini-unikonsiemenjäätelöt valloittavat satavarmasti minkä tahansa pöytäseurueen.

ALKUMALJA TAI ILLAN PÄÄTTEEKSI:

JOULUPÖYTÄÄN:

LEIVÄT:

JÄLKIRUOKA

KUN JOULURUOKA KYLLÄSTYTTÄÄ, MUTTA ON VIELÄ TÄHTEITÄ:ITALIALAISELLA TWISTILLÄ:

KINKUN KORVIKKEEKSI:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja