Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gnocchit kurpitsan, sienten ja salvian kera

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 10.10.2013 10:00

Gnoccheja kannattaa tehdä kerralla suuri annos. Kaiken, mikä ei kulu kerralla, voi pakastaa. Tässä erinomainen ohje kurpitsa-gnoccheille, joita oli jäänyt jäljelle tästä kerrasta. Perusidean sain vuosia sitten Ravinteli Berthassa ja olen kokkaillut vastaavaa muutaman kerran. Gnocchien tekeminen vie aikaa, mutta jos niitä löytyy pakkasesta, tämä on helppoa ja nopeaa syysruokaa. Kauden aineksista lautaselle päätyy paahdettua kurpitsaa, kurpitsa-gnoccheja, paistettuja sieniä ja salvianlehtiä sekä nokare ranskankermaa. Todella maukasta. Ja upeaa tarjottavaa lihattomana lokakuuna.

Gnocchit kurpitsan, sienten ja salvian kera

yhteen annokseen tarvitset:

muutama gnocchi (resepti)

muutama sieni

muutama kurpitsapala

kaksi tuoretta salvianlehteä

1-2 rkl ranskankermaa

nokare voita

suolaa

mustapippuria

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paloittele kurpitsa parin sentin kokoisiksi palasiksi (Ole varovainen ja tiedä aina, missä terä menee kurpitsan sisällä.). Asettele palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita uuniin ja paahda n. 30-40 minuuttia. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista kuivalla pannulla sienistä kosteus pois. Mausta ja ota erikseen. Madalla lämpöä keskilämmölle. Lisää pannulle nokare voita ja paista gnoccheihin kullanruskea pinta, salvianlehdet rapsakoiksi ja kurpitsapalasiin hieman väriä. Asettele lautaselle ja lisää päälle nokare hiukan notkistettua ranskankermaa. Tarjoile.

MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

Juustoinen ja koukuttava hittiruoka: Tämä vähähiilarinen herkku sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon – oletko jo testannut?Tämä äärimmäisen helppo leipäresepti jokaisen tulisi osata – kiistaton klassikkoLihapullat osa 21: Lammaspullat aprikoosilla ja fenkolinsiemenillä(Vähän niin kuin) StroganoffGrillattu munakoiso mojo de ajo -kastikkeella ja salsa verdelläLehtikaali-retiisi-fenkoli-ricottasalaatti
gnocchikasvisruokakurpitsareseptisalviasienetsienisyysruoka

Tuoreimmat aiheesta

gnocchi
  • 16.09.201818:37
    resepti

    Gnocchit kermaisella gorgonzola-kastikkeella - herkkua vartissa

  • 13.09.201309:30
    kantarelli

    Kausiruokaa: Kurpitsa-gnocchit ja kermainen kantarellikastike

  • 11.03.201306:15
    bataatti

    Bataattignocchit ja rucolapesto.

  • 28.11.201206:15
    Italia

    Gnocchit ja saksanpähkinäkastike