Gnoccheja kannattaa tehdä kerralla suuri annos. Kaiken, mikä ei kulu kerralla, voi pakastaa. Tässä erinomainen ohje kurpitsa-gnoccheille, joita oli jäänyt jäljelle tästä kerrasta. Perusidean sain vuosia sitten Ravinteli Berthassa ja olen kokkaillut vastaavaa muutaman kerran. Gnocchien tekeminen vie aikaa, mutta jos niitä löytyy pakkasesta, tämä on helppoa ja nopeaa syysruokaa. Kauden aineksista lautaselle päätyy paahdettua kurpitsaa, kurpitsa-gnoccheja, paistettuja sieniä ja salvianlehtiä sekä nokare ranskankermaa. Todella maukasta. Ja upeaa tarjottavaa lihattomana lokakuuna.
Gnocchit kurpitsan, sienten ja salvian kera
yhteen annokseen tarvitset:
muutama gnocchi (resepti)
muutama sieni
muutama kurpitsapala
kaksi tuoretta salvianlehteä
1-2 rkl ranskankermaa

