Tässä juhlava ruoka, jossa makua on vaikka muille jakaa. Resepti on johdettu Sara La Fountainin Passion for Food -kirjasta. Saran kokkaustyyli ei yleensä puhuttele minua, mutta tässä nainen onnistuu mainiosti. Kerman lisääminen risottoon teki hiukan pahaa, mutta menköön tämän kerran. Toimisi ilmankin.
Loistava talvipäivän kruunaaja ja mainio ruoka vaikka uuttavuotta juhlistamaan. Voit käyttää toki muutakin sinihomejuustoa kuin Roquefortia.
Vahvanmakuinen ruoka kaipaa kumppaniksi rotevaa viiniä. Omaan suuhun sopi mainiosti Viña Pedrosa Crianza (Alkon tuotesivu)
LAMPAANPOTKAT ROQUEFORT-SPELTTIRISOTON JA MUSTIKKA-VODKAKASTIKKEEN KERA
Lampaanpotkat
neljälle
4 lampaanpotkaa
1 iso sipuli, hienonnettuna
2 porkkanaa, hienonnettuna
1 sellerinvarsi, siivutettuna


