Matkalla kohti ihankaikkiruokaisuutta olen oppinut pitämään kuhaa suurena herkkuna. Vielä viisi vuotta sitten en tykännyt koko kalasta. Viime aikoina olen jumittunut ehkä liiaksikin mukavuusalueelleni kalamaailmassa. Seuraava siedätysaskel olisi siika. Tässä yksi lempikuharuoistani. Kuten tavallista, kuhan voi korvata millä tahansa valkolihaisella kalalla. Takuuvarma hitti vieraiden (ja kotiväen) keskuudessa!
Huom! Mikäli haluat kaikki neljä annosta yhtä aikaa valmiiksi, tarvinnet kaksi paistinpannua.
Kapris-röstikuorrutteista kuhaa ja kermaista pinaatti-purjolisuketta neljälle
4 kuhafileetä, ruodot poistettuna
3 isoa yleisperunaa
0,5 tl hienoksi raastettua sitruunankuorta
3 rkl kapriksia hienonnettuna
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1 kananmuna, rakenne rikottuna
3 rkl voita
2 rkl mietoa kasvisöljyä (ei oliiviöljyä)
1 dl vehnäjauhoa
