Millaisia tunteita humalainen nainen herättää? Miehet vastaavat

Käytös alkoholin vaikutuksen alaisena saattaa usein poiketa tavallisesta merkittävästikin. Mitä mieltä miehet ovat humalaisista naisista? MTV Lifestyle otti selvää.

"Kaverini aina yrittävä hillitä juomistani. Onko juhlimisessa jotain pahaa, ärsyttävätkö humalaiset naiset?", nimimerkki Humputtelija kysyy tällä viikolla.

Näin miesraati vastasi kysymykseen:

"Riippuu naisetsa. Jotkut ihmiset on mukavia kännissä ja osa muuttuu täysin eri ihmisiksi. Ei ole kyse siitä onko nainen vai mies vaan siitä, että millainen on yleisesti ottaen humalassa."
– Mies, 22, sinkku

"Juhlimisessa ei sinällään ole mitään pahaa, mutta jos kavereittesi pitää puuttua juomiseesi niin alkoholin käyttösi on normaalia aktiivisempaa. Sinuna miettisin vakavasti, että kannattaako jatkaa samalla linjalla. Tiedän vastaavan tapauksen aiemmasta vaiheesta elämääni, ja alkoholiongelman lisäksi se johti muihinkin ongelmiin. Joten suosittelen vahvasti, että mietit alkoholin käyttöäsi ennen kuin se lähtee käsistä. Mitä tulee humalaisiin naisiin niin kyllä he ärsyttävät, varsinkin, jos roikkuvat kiinni. Vaikka nainen olisi ulkonäöllisesti kiinnostava, niin hänen vahva humalansa saa minut pysymään kaukana. Alkoholia voi käyttää myös fiksusti."
– Mies, 32, sinkku

"Humalaiset naiset ovat täysin ok niin kauan, kuin käytös on asiallista. Toki saa riehua ja huutaa ilosta, mutta kaatuilu ja oksentelu sekä päällekäyvyys ovat kiusallisia. Onpa sitä toki joskus humalainen nainen minustakin seuraa saanut päällekäyvyyttään, ettei kai sitäkään lopullisesti voi tuomita. juhlia pitää kunnolla, mutta pidetään ne jalat alla!"
– Mies, 35, avoliitossa

"Humalainen/juopunut nainen on aika laaja käsite. Kaverit saattavat hillitä menoa, jos menoa on enemmän kuin arkea. Toisaalta kaikki on kiinni paljon käytöksestä.

Jos teet joka kerta jotain kyseenalaista, olet viihdyttävä uusille tuttavuuksille, et sinuun tottuneille. Moni on myös juopuneena jotain muuta kuin selvänä. Ei kai "hummailussa" mitään vikaa ole, mutta elämässä lienee lopulta muutakin. Jos joku kavereistasi on vihjaillut moista, se on ehkä vihje siitä, että voisit olla kiehtova myös alkoholin ulkopuolella.

Jos kappaleessa on kiintoisa fiitti, eli alkoholi, se saa huomion. Silti itse levy hankitaan itse artistin takia, sen ei siis tarvitse jäädä fiitin varjoon pitkässä juoksussa."
– Mies, 31, kihloissa

"Liian humalaiset naiset ärsyttävät siinä missä liian humalaiset miehetkin. Ehkä olet humalassa vaan huonoa ja rasittavaa seuraa."
– Mies, 35, naimisissa


"On hyvä että sinulla on sellainen kaveri. Olet vissiin villimpää sorttia. Ei juhlimisessa ole mitään pahaa kun sen tekee tyylillä ja edes osittaisella arvokkuudella itseään ja muita kohtaan. Jotenkin kun äijät juhlivat ja juovat, niin heidän humaltumisensa ei herätä tunteita. Äijät ovat vain äijiä, vaikka liikaa alkoholia on miehillekin liikaa – varsinkin uhoajille.

Nainen kännissä – hyi hemmetti! Naisille ei sovi kunnon kännääminen sitten yhtään. Humalanhakuisuus naisilla on hirvittävää. Naiset ovat nykyään pahempia kuin miehet sekä viinan juomisessa että tupakanpoltossa.

Humalaisen naisen käytös on ala-arvoista ja välillä jopa säälittävää. Ensin on todella hauskaa, sitten alkaa huutaminen, tekstiviestittely ja puhelimen räplääminen. Pahaa puhutaan muista, jotka eivät ole paikalla. Sitten alkaa se kuittailu, joka päättyy itkupotkuraivareihin ja sen jälkeen sammutaan. Baarissa paukkuja pummivat naiset ovat ällöttäviä ja tyrkkyjä. Tarjoan juoman, jos nainen on sen arvoisessa kunnossa. Humalaisen naisen kanssa ei pysty puhumaan järkevästi.

En siedä humalaisia naisia – pieni hiprakka sen sijaan on mukava tila. Järki juomiseen ja käytös kuntoon, niin ei ole hätää! Kaikille ei viina sovi ja mielestäni on ystävien tehtävä huomauttaa ja opettaa, jos menee yli."
Mies, 46, sinkku

"Örveltävä ihminen on säälittävä. Oli sitten mies tai nainen."
Mies, 34, naimisissa

"Itse koen ahdistavaksi, jos mukava ilta ystävien kanssa muuttuu kännisten paimentamiseksi. Monista naisista (ja miehistä) tulee erittäin kovaäänisiä, päällekäyviä ja samoja juttuja saa kuulla uudestaan ja uudestaan. Se ei ole kivaa eikä viehättävää. Itse suosin seuraa, jossa osataan ottaa maltillisesti ja fokus on siinä yhdessä olemisessa, ei siinä juomisessa. Mielestäni kyse ei ole juhlimisesta, vaan siitä, miten sen tekee. Minulle tulee aina sellainen olo, että jos alkoholia on pakko käyttää paljon, on henkilön elämässä jotain pielessä, koska siitä haluaa paeta."
– Mies, 28, sinkku

"Jos on todella kännissä, niin se on ärsyttävää. Ei kukaan halua puhua toiselle, jos esimerkiksi puheesta ei saa selvää.

Ei siinä kuitenkaan mitään pahaa ole, jos välillä ottaa. Kaikki humalaiset eivät ole ärsyttäviä – sen enempää naiset kuin miehetkään."
– Mies, 21, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat