Saako nainen olla miestä pidempi? Miehet vastaavat

Moni mies sanoo, että naisen on mahduttavasti näppärästi syliin. Pitääkö tämä paikkansa? MTV Lifestyle otti selvää, seurustelisivatko miehet itseään pidemmän naisen kanssa.

"Seurustelisitko naisen kanssa, joka on sinua pidempi? Entä itseäsi isokokoisemman naisen kanssa?", nimimerkki Sannakaisa kysyy tällä viikolla.

Näin miespaneeli vastasi:

"Sinällään pituus tai koko ei ole ratkaiseva tekijä suhteessa, vaan se luonne. Mutta ensisijaisesti katseeni kääntyy kuitenkin itseäni lyhyempään naiseen, joka voi toki lähennellä omaa pituuttani korkokenkien avulla. Mitä kokoon noin muuten tulee niin muotoja saa olla mutta varsinaisesti isokokoinen nainen ei ole mieleeni."
Mies, 32, sinkku

"Olen sinut oman pituuteni kanssa, joten voisin hyvin seurustella itseäni pidemmän naisen kanssa, mikäli tämä ei olisi naiselle ongelma. Ylipäätään koko ei ole ratkaiseva asia, persoonalliset tekijät kuten huumorintaju ovat tärkeimpiä."
– Mies, 34, naimisissa

"Silloin kun vastaan tulee nainen, joka vie miehen sydämen mukanaan niin kerrankin, koolla ei oo väliä."
– Mies, 23, sinkku

"En kyllä usko, että seurustelisin. Pitäs varmaan olla jonkunnäkönen 'juttu' isompiin naisiin, että tulis edes tutustuttua siinä mielessä kehenkään."
– Mies, 25, parisuhteessa

"Seurustelin vuosia itseäni pidemmän naisen kanssa ja se oli lähinnä itsetuntoa kohottava kokemus. Siis voisin. Mitä ikinä isokokoinen tarkoittaakaan vastaus voi olla kyllä tai ei. Isokokoinen – siis läski – en voisi alkaa seurustella. Ja nimenomaan alkaa, pidän epärealistisena sitä, että rakastuisin lihavaan ihmiseen. Isokokoinen – siis pitkä ja sopusuhtainen – voisin varmasti vaikka ei se vartalotyyppi olekaan suosikkini vartaloihanteeni."
Mies, 35, avoliitossa

"En."
– Mies, 26, parisuhteessa

"Jotkut varmaan tykkäävät vähän isommista naisista, mutta se on nyt asia erikseen. Sanotaan, että jos pituusero on iso, niin kyllä pidemmät naisetkin etsivät vähän pidempiä ukkoja. Suurella pituuserolla minulle itselleni on ainakin väliä, mutta jos vähän on eroa, niin ei sen luulisi sen haittaavan!"
– Mies, 21, parisuhteessa

"Olen seurustellut itseäni isokokoisemman naisen kanssa, enkä kokenut sitä mitenkään ihmeelliseksi tai ongelmalliseksi. Pidempää naisystävää minulla ei ole vielä ollut, mutta lyhyenä miehenä se varmaan tulee vielä eteen jonain päivänä. Tässä asiassa en koe ongelmaa omalta puoleltani, mutta olen epävarma siitä, haluaako naiset seurustella heitä lyhemmän miehen kanssa. Eli voisin heittää kysymyksen takaisin sinne naisten suuntaan."
– Mies, 28, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat