Matkailijat jumissa Meksikossa, 50 asteen pakkasarvio ja Esapekka Lapin paljastus – ethän missannut näitä uutisia?

Lähes 50 asteen pakkaset mahdollisia ensi viikolla! 4:08
Meteorologi Aleksi Jokela ennusti, että jopa 50 asteen pakkaset ovat mahdollisia ensi viikolla.

MTV Uutiset kokoaa viikon tärkeimmät, kiinnostavimmat ja kummallisimmat tapahtumat siltä varalta, että jotain on jäänyt lukematta ja näkemättä. 

Viimeisen viikon aikana on päivitelty muun muassa Meksikoon jouluksi jumittuneita lomamatkalaisia, taksin outoa ilmasyöksyä ja joulupukin kuolemaa kesken pukkikeikan.

Lue lisää alta!

Sääkartalta loppuvat värit kesken: Lähes 50 asteen pakkaset mahdollisia ensi viikolla!

Tammikuu tuo tullessaan hyvin kylmää säätä. Niin kylmää, että sääkarttojen tumminkaan väri ei riitä kuvaamaan hyytäviä lukemia. Meteorologin mukaan etelässä voidaan lähennellä 30 pakkasastetta alkuviikolla. Pohjoisessa on mahdollisuudet lähes 50 asteen lukemiin.

Lue lisää täältä.

Taksi syöksyi liki kymmenen metrin pudotukseen Helsingissä

Taksi syöksyi metalliaidan läpi Helsingin Vallilassa varhain jouluaamuna ja putosi useita metrejä alaspäin. Onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä eli kuski ja kaksi matkustajaa, jotka ovat kaikki jo päässeet sairaalasta.

Lue lisää täältä.

Meksikosta palannut Pekka: "Hakattu, likainen ja kusetettu olo"

Matkanjärjestäjä Tuin järjestämän Meksikon-matkan paluulento viivästyi lentohenkilöstön lepoaikojen ylittymisen vuoksi neljä päivää.

Lähes 300 suomalaista palasi tapaninpäivänä pitkän odotuksen jälkeen Suomeen. Yksi heistä oli hyvinkääläinen Pekka Kuusela. Kotiinpaluun hetkellä tunteet olivat pinnassa.

Lue lisää täältä.

Joulupukkina työskennellyt kuoli kesken töidensä Nurmijärvellä 

Yksi joulun murheellisimmista uutisista kuultiin Nurmijärveltä, jossa joulupukkina työskennellyt mies kuoli kesken töidensä.

Lue lisää täältä.

Niko, 32, elää sängyn omana, käy vessassakin vain kolmesti viikossa: "Minut nähdään eläkeyhtiössäni täysin työkykyisenä"

32-vuotias Niko Suvisto sairastaa kroonista väsymysoireyhtymää (ME/CFS). Sairaus vie pahimmillaan kokoaikaisesti vuoteeseen, kuten Nikolle on käynyt. Tilannetta pahentaa se, ettei sairautta helposti diagnosoida tai tunnisteta, minkä takia oikeanlaista apua tai tukia ei aina saa.

Lue Nikon tarina täältä.

Otsa-ohimolohkorappeuma voi iskeä jo viisikymppiseen – neurologi kertoo huolestuttavista merkeistä

Otsa-ohimolohkorappeuma on ryhmä muistisairauksia. Se voi alkaa oireilla jo työiässä, mutta tunnistaminen on hankalaa.

Neurologi kertoo, millaisista merkeistä hälytyskellojen pitäisi soida.

Lue lisää täältä.

Joulusuklaa-ale alkoi vihdoin: MTV paikalla konvehtilaarien raunioilla – "Kyllä tästä kauppiaallekin aiheutui mielipahaa"

Itä-Helsingin K-Citymarket Easton siirsi joulusuklaiden alennusmyyntinsä perinteisestä jouluaatosta välipäiville. Peruuntuneet alennusmyynnit herättivät asiakkaissa närää jouluna. MTV vieraili suklaa-alessa keskiviikkona.

Lue kauppiaan mietteet täältä.

Rita ja Aki Manninen palasivat tyhjään kotiin kriisien jälkeen – näin suuren summan rahaa he menettivät

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen loppuvuosi on sujunut ikävissä merkeissä: rakas koira kuoli äkillisesti, matka Meksikoon venähti joulun yli ja sai aikaan paitsi mielipahaa, myös somekohun, ja kotona odotti paha vesivahinko. Manniset kertovat nyt, miltä viime viikot ovat tuntuneet henkisesti ja myös taloudellisesti.

Lue juttu täältä

Ensitreffit-Julia laukoo suorat sanat asiantuntijoiden painostuksesta

Ensitreffit alttarilla -Julia kertoo nyt kokeneensa ohjelman asiantuntijoiden osalta pidempiaikaista painostusta hänen ja Waltterin avioliiton onnistumisesta. Julia kertoo nyt MTV Uutisten erikoishaastattelussa, miltä tilanne hänen osaltaan näyttäytyi.

Lue juttu täältä.

MM-haaveet oli hylättävä – Lappi avautuu sietämättömistä tunteista

Rallin MM-sarjassa ajavan Hyundain suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi teki ensi kautta ajatellen yllättävän päätöksen, joka juontaa juureensa miehen henkilökohtaiseen elämään.

Lue lisää täältä.

Nyt puhuu Markus Nurmi – Nick Ritchien hyökkäys yllätti TPS-tähden: "Yhtäkkiä alkoi takomaan"

TPS:n Markus Nurmi ajautui torstain Kärpät-ottelun toisessa erässä laitakamppailuun Kärppien Nick Ritchien kanssa. Kanadalaishyökkääjän vintti pimeni tilanteessa täysin. Nurmi kommentoi tapausta tuoreeltaan MTV Urheilulle.

Lue lisää täältä.

Olli Jokiselta tyly läksytys Tommi Niemelälle – Petteri Sihvonen lyttää Pelicans-luotsin käytöksen

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kritisoi voimakkaasti Pelicansin päävalmentajan Tommi Niemelän tiistaisen Jukurit-ottelun lehdistötilaisuuden ulostuloa. Niemelä sysäsi tappion pelaajiensa niskaan ja kritisoi myös ohimennen SM-liigaa.

Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen suhtautui tyynesti Niemelän purkaukseen ja veti tämän lausunnoilta maton jalan alta omilla kommenteillaan. 

Lue lisää täältä.

Lue myös:

    Uusimmat