Nyt se joulusuklaa-ale vihdoin alkoi: MTV paikalla konvehtilaarien raunioilla – "Kyllä tästä kauppiaallekin aiheutui mielipahaa"

"Toivottavasti muuttavat takasin" - MTV vieraili joulun kohua herättäneissä suklaa-alennusmyynneissä 1:01 "Toivottavasti muuttavat takasin" - MTV vieraili joulun kohua herättäneissä suklaa-alennusmyynneissä
"Toivottavasti muuttavat takaisin" – MTV vieraili joulun kohua herättäneissä suklaa-alennusmyynneissä

Itä-Helsingin K-Citymarket Easton siirsi joulusuklaiden alennusmyyntinsä jouluaatosta välipäiville. Alennusmyynnit käynnistyivät keskiviikkoyönä 27. joulukuuta.  

Videolla MTV jututti suklaa-aleihin saapuneita asiakkaita ja kuunteli heidän tuntemuksiaan.

Peruuntuneet alennusmyynnit herättivät tunteita asiakkaissa jouluna. MTV vieraili tänään alennusmyynneissä K-Citymarket Eastonissa.

Saapuessamme paikan päälle suurin osa alennussuklaista oli jo myyty. Se toi harmitusta muutamille asiakkaille, mutta useimmat heistä olivat ymmärtäväisiä.

Ei tällä ollut merkitystä. Kauppias saa kyllä itse päättää, milloin pitää alennusmyyntinsä, kaupassa asioinut Kimmo kertoo.

TV-Mix-pussia ostamassa ollut Outi Karusto oli puolestaan eri linjoilla. Hän toivoo paluuta vanhaan malliin.

Muuttakaa takaisin, asiakkaana vieraillut Outi Karusto sanoo jykevästi.

Kauppias pahoittelee mielipahaa

MTV tavoitti haastatteluun K-Supermarket Eastonin kauppiaan Mika Timosen. Hän on pahoillaan, jos asiakkaidensa joulu kärsi alennusmyyntien siirrosta.

Kyllä tästä kauppiaallekin aiheutui mielipahaa, jos päätoksemme on aiheuttanut pahaa mieltä asiakkaille, Timonen vastaa.

Alennusmyyntien siirtoon oli kuitenkin syynsä. Väenpaljous ja tungokset ovat aiheuttaneet kaupassa vuosien saatossa jopa vaaratilanteita.

Haluamme, että asiakkaamme saavat tehdä jouluostoksensa ja henkilökunta voivat toteuttaa ammattiaan rauhassa, Timonen jatkaa.

Ensi vuoden alennusmyyntien ajankohtaa Timonen ei ole vielä ehtinyt päättää.

Vielä ei ole tietoa ensi joulusta. Onhan tässä vuosi aikaa miettiä, Timonen tiivistää lopuksi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat