Nyt puhuu Markus Nurmi – Nick Ritchien hyökkäys yllätti TPS-tähden: "Yhtäkkiä alkoi takomaan"

Nick Ritchiellä pimeni täysin – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun 1:48
Nick Ritchiellä pimeni täysin – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun

TPS:n Markus Nurmi ajautui torstain Kärpät-ottelun toisessa erässä laitakamppailuun Kärppien Nick Ritchien kanssa. Kanadalaishyökkääjän vintti pimeni tilanteessa täysin. Nurmi kommentoi tapausta tuoreeltaan MTV Urheilulle.

Ritchie iski jäihin tipahtanutta Nurmea ensin takaraivoon niin, että TPS-hyökkääjän kypärä irtosi. Tämän jälkeen Ritchie jatkoi yksipuolista lyömistä useita kertoja. 

– Itse pelasin siinä jääkiekkoa. Vein kaverin laitaan ja yhtäkkiä hän alkoi takomaan. Ei se ainakaan jääkiekkoa ollut, Nurmi toteaa tilanteesta MTV Urheilulle ottelun jälkeen.

– Ei tuollainen omalle joukkueelle ole hyväksi. En lähtisi tekemään, kun siitä tulee kuitenkin viiden minuutin jäähy. En lähtisi noin oman joukkueen muroihin... ei siitä ole kuin harmia. 

Ritchie sai tilanteesta ulosajorangaistuksen. Parivaljakon välillä sattui ottelussa jo aiemmin toinenkin "tapaaminen", kun Ritchie tälläsi avauserässä Nurmea voimakkaalla taklauksella. Nurmen mukaan mitään kärhämää ei kuitenkaan verbaalisella tasolla ollut. Ylilyönti tuli hänelle täysin yllätyksenä.

– En sanonut hänelle mitään koko pelissä. Vaikeaa sanoa, että mistä johtui. Se eka taklaus oli ihan ok, en vain huomannut, että kaveri sieltä tulee. Ei siinä mitään. 

Vaikka Nurmi sai kohahduttaneessa tilanteessa iskun tai iskuja myös päähänsä, ei tilanteessa käynyt pahemmin.

– Leuka on vähän kipeä, Nurmi naurahtaa.

Kärpät onnistui nollaamaan tilanteesta aiheutuneen alivoiman. Oululaiset voittivat ottelun 5–3. 

Nyt oli tälli! Kärppien NHL-vahvistus laittoi TPS:n Markus Nurmen matalaksi 0:26
Nyt oli tälli! Kärppien NHL-vahvistus laittoi TPS:n Markus Nurmen matalaksi 

Lue myös:

    Uusimmat