Jääpalapussiakin voi käyttää väärin! Opitko sinäkin nämä asiat vasta vuonna 2020?

Näppärä niksi jääpalapussien kanssa tuskaileville 0:48
Videolla näytetään näppärä niksi jääpalapussien kanssa tuskaileville.

Mitä asioita sinä olet vuonna 2020 oppinut tehneesi väärin? Tässä listaus asioista, jotka moni on oppinut vasta hiljattain.

Yllättävän montaa asiaa voi tehdä "väärin" – siis vailla tietoa siitä "oikeasta", helpommasta tavasta. Myös koronavuonna 2020 on tullut ilmi uusia, yksinkertaisempia tapoja tehdä yleisiä asioita. Opitko sinäkin nämä vasta tänä vuonna?

Arkiset asiat keittiössä

Joskus syy siihen, miksi asiat tehdään turhan hankalasti, löytyy siitä, ettei vaikkapa ohjekirjaa ole luettu huolella. Muuta syytä on vaikea keksiä, jos tämä leivänpaahtimen ominaisuus on mennyt sinultakin ohi. TikTok-paljastus tuli monelle yllätyksenä, mutta mahdollisti leivänpaahtimen puhdistamisen jatkossa oikealla tavalla.

Entäpä sitten jääpalapussit? Sormien palelluttaminen on yleistä, kun jääpaloja yrittää napsia pussista yksi kerrallaan. Alkuvuodesta uutisoimmekin tästä oikeaoppisesta taktiikasta, josta kaikki eivät tienneet.

– Olen palelluttanut sormiani vuosia, kommentoi eräs kikasta yllättynyt.

Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton 0:41

Oletko sulkenut muropaketinkin väärin koko elämäsi ajan? Nyt viimeistään kannattaa ottaa haltuun tämä huikea kikka!

Eräs 20-vuotias puolestaan joutui puhdistamaan uuniaan oikein urakalla, kun ei tiennyt erästä hyvinkin oleellista asiaa sen käytöstä. Ihan näin väärin harva sentään uuniaan käyttää!

Joulu

Joulu tuli ja joulu meni. Miten sinä asettelit valot joulukuuseen? Clare muistutti nerokkaasta tavasta, jonka avulla valoja ei mene hukkaan kuusen taakse.

– Jos kierrät valot kuusesi ympäri, teet sen väärin, Clare totesi.

Lemmikit

Tutkijat selvittivät taannoin, että moni kissanomistaja on tietämättään luultavasti ruokkinut lemmikkiään aivan väärin. Yleinen tapa ei nimittäin tutkimuksen perusteella olekaan se paras.

Entä ulkoilutatko koiraasikin väärin? Eläinten oikeuksia puolustavan PETA-järjestön perustaja ja johtaja Ingrid Newkirk kertoi New York Postin haastattelussa monen koiranomistajan toimivan väärällä tavalla ulkoilulenkeillä. Lue, mitä asioita omistajien tulisikin lenkeillä ottaa huomioon!

Tukkavinkit

Kuivashampoon käytöstä on vuoden aikana tihkunut parikin eri vinkkiä. Eräs kampaaja muistutti, ettei kuivashampoota tulisi harjata hiuksista heti pois. 

– Jos kuivashampoo ei toimi sinulla, tässä syy. Käytät sitä väärin, Cora-niminen kampaaja totesi.

Mitä kampaaja sitten suosittelee? Lue Coran suosittelemasta taktiikasta lisää!

Entä suihkitko kuivashampoota hiuksiisi juuri ennen uloslähtöä? Mietipä vielä! Toimittaja testasi kampaajalta kuulemansa kuivashampookikan ja havaitsi sen toimivan täydellisesti! Lue lisää tästä mullistavasta vinkistä!

– Älkää ymmärtäkö väärin, mikään ei saa hiuksia puhtaiksi niin kuin vanhan kunnon pesu, mutta se antoi ehdottomasti ylimääräisen päivän pesujen väliin, toimittaja kehui.

Vinkki makuuhuoneeseen

Oletko kyllästynyt pussilakanan vaihtamiseen? Ehkä teet senkin väärin: Testaa kääretorttumenetelmää!

Oletko sinäkin vaihtanut petivaatteesi väärin? Kokeile kääretorttumenetelmää ja ylläty! 2:00

Korona

Korona-aikana jopa yskiminen pitää tehdä juuri oikealla tavalla. Tämä amerikkalaisopettaja muistutti alkuvuonna oikeaoppisesta taktiikasta.

Entäpä maskin käyttö sitten? Älä vain käytä kasvomaskia väärin – katso, kuinka helposti "virus" muuten leviää, MTV Uutiset testasi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat