Oletko aina käyttänyt jääpalapusseja väärin? Tästä kikasta moni ei tiedä: "Olen palelluttanut sormiani vuosia"

Näppärä niksi jääpalapussien kanssa tuskaileville 0:48
Tämän simppelin niksin avulla saat kaikki jääpalapussin palat kerralla ulos.

Revitkö sinäkin jääpaloja pussista aina pala kerrallaan? Simppelin niksin avulla saat kaikki pussin palat kerralla ulos.

Jääpalapussien kanssa räpeltäminen on monelle tuttua. Kun pussista tarvitaan kaikki palat käyttöön, kannattaa avuksi napata somessa levinnyt taktiikka. Kikasta uutisoi muun muassa Mirror-sivusto.

NETfixen Facebookissa jakamaa videota on katsottu jo reilusti yli kuusi miljoonaa kertaa, ja sitä on kommentoitu tuhansia kertoja. Kikka onkin tullut yksinkertaisuudestaan huolimatta yllätyksenä monelle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olen palelluttanut sormiani vuosia"

Saadakseen kaikki jääpalat pussista videolla niksiä esittelevä nainen venyttää jääpalapussia niin vaaka- kuin pystysuuntaan. Tämä saa pussin osiot avautumaan, jolloin kaikki jääpalat pääsevät vapaasti putoamaan pussin pohjalle. Näin pussista saa nopeasti niin monta jääpalaa kerrallaan kuin haluaa, eivätkä sormet palellu jään kanssa räpeltämisestä!

– Tämän täytyy olla paras joululahja tänä vuonna. Olen palelluttanut sormiani vuosia, kommentoi eräs Facebook-käyttäjä Mirror-sivuston mukaan.

– Nerokasta, olisinpa tiennyt tuon aiemmin, kommentoi toinen.

– Olen tehnyt tämän väärin vuosia, tunnusti kolmas.

Eräs kikasta tiennyt huomautti kuitenkin, ettei taktiikka ole mitään uutta tietoa, sillä siitä ohjeistetaan myös tuotepaketissa. Monet kommentoijat painottivat myös sitä, että kikasta on iloa vain silloin, jos todella haluaa käyttää kaikki jäät kerralla. Satunnaisia drinkkejä varten kannattanee edelleen napsia pussista pala kerrallaan, sillä muutoin pussin pohjalla olevat palat jäätyvät pakastimessa toisiinsa kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat