Yllättävä kikka mullistaa tavan, jolla käytät kuivashampoota: "En ollut koskaan kuullut tästä"

Suihkutatko kuivashampoota rasvaisiin hiuksiin ennen ulos lähtöä ja toivot ihmettä? Australialaisen kampaajan mukaan kuivashampoota tulisikin käyttää ennen nukkumaanmenoa.

Toimittaja Rebekah Scanlan hehkuttaa australialaisella News.com.au-sivustolla sidneyläiseltä kampaajalta, Alex Fuchsilta, kuulemaansa kuivashampookikkaa. 

– Valmistautukaa ihmiset, koska tämä todella mullistaa tavan, jolla käytätte tätä hyvin suosittua hiustuoteta, Scanlan lupailee.

Moni suihkii kuivashampoota hiuksiin ennen ulos lähtöä, mutta oman kampaamon Sydneyssä omistavan Fuchsin mukaan paras tapa käyttää kuivashampoota on ennen nukkumaanmenoa.

– Niinpä, suihkuta sitä elottomaan tukkaan ennen kuin menet nukkumaan 30 sentin etäisyydeltä, ja tuote imee ylimääräisen rasvan itseensä yön aikana, Scanlan kirjoittaa.

Tällä tavalla hiukset ovat aamulla puhtaat, mutta niissä on myös rakennetta.

Scanlan kertoo käyttävänsä itse runsaasti kuivashampoota, koska se säästää aikaa ja mahdollistaa pidempään nukkumisen.

– Mutta en ollut koskaan kuullut tästä [kikasta] ennen ja olin yllättynyt.

"Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta"

Niinpä Scanlan pisti kikan testiin.

– Olin hieman epäilevä, sillä sänkyyn meno rasvaisilla hiuksilla ja herääminen puhtailla kutreilla kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Seuraavana päivänä Scanlan kuitenkin havaitsi, että hänen hiuksensa todella näyttivät puhtailta, eivältä lainkaan rasvaisilta.

– Älkää ymmärtäkö väärin, mikään ei saa hiuksia puhtaiksi niin kuin vanhan kunnon pesu, mutta se antoi ehdottomasti ylimääräisen päivän pesujen väliin.

Koska kuivashampoon voimakas tuoksu häiritsi kuitenkin nukahtamista, laittoi Scanlan sitä seuraavan kerran hiuksiinsa jo tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tämä ratkaisi ongelman tehokkaasti.

"Se muuttaa elämäsi"

Sosiaalisessa mediassa kikkaa on hehkutettu ennenkin.

"Kuivashampoon laittaminen hiuksiin ennen nukkumaanmenoa mullistaa kaiken."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olenko ainoa, joka käyttää kuivashampoota ennen kuin menen nukkumaan?"Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En tiedä, kenen pitää kuulla tämä, mutta laita kuivashampoota illalla ennen kuin menet nukkumaan – se muuttaa elämäsi!" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En voi uskoa, etten tiennyt tätä salaisuutta kuivashampoosta, eli laita sitä hiuksiisi, kun menet nukkumaan, älä silloin, kun heräät."  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja