Oletko tajunnut tätä tuorekelmusta? Taran uskomattoman yksinkertaisesta vinkistä hitti: "Kaikille teille, jotka ette usko"

Ärsyttääkö sinuakin tuorekelmu, joka tarttuu jatkuvasti itseensä kiinni ja rypistyy käyttökelvottomaksi mytyksi? TikTokissa on nyt noussut hitiksi video, jossa paljastetaan näppärä tuorekelmukikka. Tätä ei moni ole tajunnut!

Sinäkin säilytät luultavasti tuorekelmupakettia jossain keittiölaatikossasi, alumiinifolion ja leivinpaperin vieressä. Tuorekelmulle on kuitenkin nähtävästi olemassa keittiölaatikkoa parempi säilytyspaikka, joka vaikuttaa myös sen käytettävyyteen.

TikTok-käyttäjä Nurse Tara, eli sairaanhoitaja Tara, vinkkaa tuoreella videolla häkeltyneenä oppimansa tuorekelmuvinkin. Tara näyttää videolla, miten tuorekelmulle käy, kun sen laittaa pakastimeen.

Jos video ei näy, katso se täältä.

"Tiesithän, että tuorekelmua tulisi säilyttää pakastimessa?"

Tara kertoo miljoonahitiksi nousseella videolla, miten hän oppi niksin tädiltään, joka saapui kyläilemään edellisenä päivänä. Kun Tara oli keräämässä ruokia pois pöydästä ja laittamassa ne kelmutettuna jääkaappiin, täti sanoi:

– Tiesithän, että tuorekelmua tulisi säilyttää pakastimessa?

Videolla Tara sitten demonstroi, miten helppoa tuorekelmun käyttö on, kun se on jääkylmää. Kelmu ei enää tartu itseensä.

– Tämä on kaikille teille, jotka ette usko. Katsokaa, kelmu on ihan kylmää, Tara näyttää videolla ja repäisee sitten paketista palasen kelmua.

– Kelmu ei olisi avautunut rypystä näin helposti, ellen olisi laittanut sitä pakastimeen.

Jääkylmä kelmu tarttuu kuitenkin normaaliin tapaan ruokaan ja astioihin. 

Kelmukikka ei ole alun perin Taran tai hänen tätinsä keksintö, vaan aiheesta on uutisoitu aikaisemminkin. Muun muassa Today-sivuston uutisessa kerrottiin vuonna 2018 kylmän lämpötilan muuttavan muovin molekyylirakennetta ja poistavan näin kelmun staattisuutta ja tarrautuvuutta. Monille niksi tulee kuitenkin edelleen täytenä yllätyksenä.  

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat