Jääpalamuotinkin voi ilmeisesti täyttää väärin – "oikeaoppisesta" kikasta järjetön hitti: "Tämä muutti juuri elämäni"

Oletko aina täyttänyt jääpalamuotinkin "väärin"? TikTokissa ihastellaan helppoa kikkaa muotin täyttämiseen.

Tiedät varmaan tilanteen, jossa yrität täyttää jääpalamuottia vedelle, mutta vesi pärskyy pitkin lavuaaria ja paitaasi. Eräs TikTok-käyttäjä tarjoaa kuitenkin kätevän vinkin jääpalamuotin täyttämiseen, kertoo News.com.au.

– Olenko vain tyhmä vai eikö kukaan muukaan tiennyt tätä? nainen kyselee videolla, jota on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa.

Videolla hän täyttää jääpalamuotin niin, että vesi osuu jääpalamuotin tasaisiin osiin ja valuu niistä aina ympäröiviin neljään osioon. Videon lopuksi hän demonstroi aiemman tyylinsä, jossa vesi roiskuu minne sattuu.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tämä muutti juuri elämäni"

Kävikin pian ilmi, ettei nainen ollut yksin oivalluksensa kanssa. Kikka tuli yllätyksenä muillekin. Videota onkin kommentoitu tuhansia kertoja.

– Mitä hittoa? Tämä on mullistavaa, kommentoi eräs.

– Olin yhtä vanha kuin tänään oppiessani tämän, tunnusti toinen.

– Maksan 30 000 dollaria vuodessa collegesta. Silti opin enemmän TikTokista, totesi yksi kommentoija.

– Olen tehnyt näin vuosia, kehuskeli eräs.

– Tämä muutti juuri elämäni, julisti yksi ideasta innostunut.

"Minä luulin, että..."

Vaikka kikka vaikuttaa toimivan hyvin, kaikki eivät olleet vakuuttuneita siitä, että muotin tasaiset kohdat on alun perin suunniteltu tätä varten. Eihän kaikissa muoteissa niitä edes ole.

– Minä luulin, että ne [tasaiset kohdat] olivat muottien pinoamista varten, vai eivätkö aivoni toimi? ihmetteli eräs kommentoija, ja moni oli samaa mieltä.

Eräs kommentoija myös vinkkasi muotin täyttyvän kätevästi, kun sitä pitää veden alle vinosti alaspäin suunnattuna, jolloin vesi valuu nätisti kaikkiin osioihin.

Ihmiset tekevät päivittäin väärin monia eri asioita, jos somen "oikeaoppisia" neuvoja on uskominen. Oletko sinäkin esimerkiksi käyttänyt jääpalapusseja väärällä tavalla?

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat