Kirurgi Daniel paljastaa yksinkertaisen kikkansa: Näin helposti estät silmälaseja huurustumasta kasvomaskia käyttäessäsi

Tiinan nerokas niksi estää silmälaseja huurtumasta maskin kanssa 1:21
Katso myös Tiinan nerokas niksi, joka sekin estää silmälaseja huurustumasta maskia käytettäessä!

Ärsyttääkö silmälasien huurustuminen kasvomaskia käyttäessä? Nappaa kirurgin vinkki avuksesi!

Koronapandemian vuoksi kasvomaskin käyttö on suositeltavaa, mutta etenkin silmälaseja käyttäville maskin käyttö voi aiheuttaa lasien huurustumista, mikä luonnollisesti tekee maskin käytöstä hieman ärsyttävämpää.

Lasien huurustumisen ehkäisemiseksi on monia vinkkejä, ja nyt sosiaalisessa mediassa leviää kirurgi Daniel M. Heifermanin yksinkertainen kikka lasien huurustumisen ja maskin valumisen ehkäisemiseksi. Kikasta uutisoivat muun muassa Cosmopolitan ja Health. Kirurgina Heifermanilla on luonnollisesti paljonkin kokemusta maskin käytöstä. Ja se ratkaisu? Laastari.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leikkaussalista opittu kikka

– Jos sinulla on vaikeuksia lasien huurustuessa tai maskin pitämisessä nenän päällä, yksinkertainen laastari tekee ihmeitä, Daniel twiittasi ja kertoi oppineensa kikan leikkaussalissa.

Linssit huurtuvat lämpimän hengitysilman karatessa maskin yläosasta ja osuessa viileämpiin laseihin, joten tämä yksinkertainen laastarikikka estää tätä tapahtumasta.

Twiitistä on tykätty jo 172 000 kertaa, ja sitä on jaettu myös kymmeniä tuhansia kertoja.

– Jakakaa ihmeessä, se voi pelastaa henkiä, Heiferman kannustaa seuraajiaan.

Toisessa twiitissä Heiferman opastaa laittamaan laastarin niin, että sen tyyny on puoliksi maskin päällä, puoliksi ihoa vasten. Heiferman kertoo, että tyyny estää ainakin hänen ihoaan ärsyyntymästä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat