Taylor näyttää, miten muovisestakin joulukuusesta saa tuuhean: "Yksi asia, jonka opin kaupassa työskennellessäni, on..."

Joulutortut vohveliraudalla – näin se onnistuu! 1:41
Joulutortut voi paistaa myös vohveliraudalla! Näin onnistut.

Taylorin niksi muovikuusen tuuhentamiseksi saavutti suosiota.

Näyttääkö muovikuusi olohuoneesi nurkassa tänäkin vuonna turhan hoikalta? Tämän naisen niksi voi auttaa, kertoo Metro-lehti.

Pöyhi kuusen oksat näin!

Niksejä TikTok-tilillään jakava Taylor jakoi vinkin kaikille muovikuusen omistajille. Itseään opettajaksi tituleeraava Taylor pöyhi omaa muovikuustaan osoittaakseen, miten kuusesta saa tuuheamman.

– Yksi asia, jonka opin kaupassa työskennellessäni, on: asettele joulukuusesi oksat niin, että kaksi sojottaa ulos, yksi ylös, kaksi ulos, yksi ylös, Taylor kuvailee.

Videollaan hän vääntelee kuusen oksat neuvomallaan tavalla: koko oksa käydään läpi, ja lähekkäin olevat kuusen haarat väännellään niin, että kaksi osoittaa sivuille, yksi ylös.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minun täytyy laittaa kuuseni kuntoon uudelleen"

Jo yli 800 000 katsojaa on nähnyt videon. Moni vaikutti myös ihastuneen niksiin.

– No, itsehän tarvitsin tätä [vinkkiä] eilen, yksi kommentoija heitti.

– Minun täytyy laittaa kuuseni kuntoon uudelleen, toinen sanoo.

Kuusen tuuhentaminen kannattaa aloittaa ylhäältä, ja edetä oksissa alas päin. Jos kuusessa on vain vähän oksia, tai se on muuten hoikka, niksi ei välttämättä auta; silloin runsas koristelu lisätä runsauden vaikutelmaa.

Lähteet: Metro.co.uk, 9Now

Lue myös:

    Uusimmat