Onko pussilakanan vaihtaminen oikeasti näin helppoa? MTV testasi asiantuntijoiden ylistämän "kääretorttumenetelmän"

Oletko sinäkin vaihtanut petivaatteesi väärin? Kokeile kääretorttumenetelmää ja ylläty! 2:00
Pistimme vinkin testiin ja tulokset yllättivät! Katso videolta, kuinka asiantuntijoiden suosittelema tapa täyttää täkki rullaamalla toimi kotiolosuhteissa. Suosittelemme katsomaan videon äänet päällä.

Testasimme videolla asiantuntijoiden huippunopeaksi kehutun tavan vaihtaa puhtaat petivaatteet.

Puhtaisiin lakanoihin sukeltaminen rankan päivän päätteeksi on yksi ihanimpia tuntemuksia. Valitettavasti lakanoiden vaihtaminen voi monelle olla hankalaa ja aikaa vievää.

Jokaisella on oma tapansa pedata sänky ja yleensä juuri täkin saaminen pussilakanan sisään on hankalin osuus petivaatteiden vaihdossa. Toiset sukeltavat lakanan sisään, kun taas toiset – kuten allekirjoittanut – ähisevät ja operoivat täkkiä oikeaan asentoon kädet kainaloita myöten lakanan pikkuaukkojen sisässä.

Mirror jakoi asiantuntijoiden kehuman tavan pedata sänky jopa alle minuutissa. Metodi on nimeltään ”rullaa ja täytä”, mutta tapaa saada täkki pussilakanan sisään voisi myös kutsua varsin osuvasti kääretorttumenetelmäksi.

Pistimme vinkin testiin ja tulokset yllättivät! Katso videolta, kuinka asiantuntijoiden suosittelema tapa täyttää täkki rullaamalla toimi kotiolosuhteissa. Suosittelemme katsomaan videon äänet päällä. Kissaa ei vahingoitettu kuvauksissa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat