Osaatko sittenkään käyttää kuivashampoota? Kampaaja muistutti oikeaoppisesta tavasta – somessa kiitellään: "Tämä oli oikeasti hyödyllistä"

Nämä ongelmat ymmärtää vain ihminen, jolla on paksut hiukset 0:55
Nämä ongelmat ymmärtää vain paksutukkainen!

Kuivashampoo on oiva apu tilanteessa, kun oma kuontalo kaipaa hieman virkistystä. Mutta oletko aina käyttänyt kuivashampoota väärin?

Suihkitko kuivashampoota likaiseen tukkaan, harot hiuksiasi ja siinä se? Cora-niminen kampaaja muistuttaa TikTokissa oikeaoppisesta kuivashampoon käytöstä. Jo marraskuussa 2019 julkaistu video on lähtenyt uuteen lentoon, ja siitä ovat uutisoineet muun muassa Mirror.

– Jos kuivashampoo ei toimi sinulla, tässä syy. Käytät sitä väärin, Cora on kirjoittanut videonsa saatetekstiksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suosikkikuivashampoo markettimerkiltä

Cora aloittaa opastuksena suihkauttamalla hiuksiinsa runsaasti kuivashampoota hiusten tyveen.

Tämän jälkeen hän kuitenkin muistuttaa monen unohtamasta työvaiheesta. Sen sijaan, että hän harjaisi kuivashampoon hiuksistaan välittömästi, hän jättää sen paikoilleen "5–10 minuutiksi".

Cora suosittelee, että kuivashampoon jättää hiuksiin esimerkiksi meikkaamisen ajaksi, kuten hän itse tekee. Odottelun jälkeen Cora neuvoo hieromaan hiuspohjaa antaumuksella, jonka jälkeen hiukset tulisi vielä harjata huolellisesti. Kampaaja paljastaa, että hänen oma suosikkikuivashampoonsa löytyy hieman yllättäen Dove-markettimerkiltä.

"Tämä oli oikeasti hyödyllistä"

Cora kruunaa lopputuloksen suihkuttamalla hiuksiin kuivahoitoainetta, josta moni kommentoija ei ollut kuullutkaan. Kuivahoitoaineen tarkoitus on muun muassa elvyttää ja silottaa hiuksia. 

Lopputuloksen voit katsoa videolta. Ilmeisesti moni on kokenut videon hyödylliseksi, sillä sillä on satoja tuhansia tykkäyksiä.

– En edes tiennyt kuivahoitoaineen olemassaolosta, hah, kommentoi eräs.

– Tämä on todella hyödyllistä, kiitos, kiittelee toinen.

– Okei, tämä oli oikeasti hyödyllistä, koska minä vain suihkutan sitä tyveen ja joihinkin paikkoihin ja harjaan sen pois, ja lopputulos on vain rasvaisempi, paljastaa kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat