Pidätkö näitä asentoja tylsinä? "Ne, jotka ajattelevat niin, tekevät sen taatusti väärin" – naiset paljastavat aliarvostetuimmat seksiasennot

Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat 0:35
Katso myös: Naiset paljastavat luottokikkansa seksissä.

Kaikki seksiasennot eivät naisten mielestä saa ansaitsemaansa huomiota. Lue, mitä seksileikkejä naiset kaipaisivat sänkyynsä enemmänkin!

Tyydyttävä seksielämää tekee hyvää keholle ja mielelle, mutta kokeiltavaa voi olla niin paljon, että joskus tylsemmäksi mielletyt asennot voivat jäädä villimpien leikkien varjoon.

Naiset ovat jo listanneet mielestään yliarvostetuimmat seksiasennot, mutta mitkä asennot ovat sellaisia, jotka ansaitsisivat naisten mielestä enemmän huomiota? 

Health-sivusto kysyi naisilta, mitkä ovat heidän mielestään aliarvostetuimmat seksiasennot.

Lähetyssaarnaaja

Seksiasennoista kenties yleisin on vanha kunnon lähetyssaarnaaja. Asento ei kenties ole miesten suurin suosikki, mutta toisin on naisten laita: muun muassa pornotähti Asa Akira on nimennyt sen omaksi suosikikseen.

Health-sivustolle mielipiteensä kertonut nainen perustelee, miksi lähetyssaarnaaja on asentona erityisen hyvä.

– Kaikki sanovat lähetyssaarnaajaa tylsäksi asennoksi, mutta ne, jotka ajattelevat niin, tekevät sen taatusti väärin. Minusta se on yksi niistä harvoista asennoista, jotka tekevät orgasmin mahdolliseksi, kiitos kaiken klitorisstimulaation. Ja on niin paljon tapoja muokata sitä riippuen siitä, millä tuulella on, nainen sanoo.

Lehmityttö väärinpäin

Sen sijaan lehmityttö väärinpäin on asento, jonka Asa Akira on tyrmännyt täysin. Erityisesti asennon "aikuisviihdeversio" on Akirasta epämukava.

Health-sivuston haastattelema anonyymi nainen on kuitenkin toista mieltä. Käytännönläheinen perustelu kuulostaa seuraavanlaiselta:

– Usein harrastan seksiä päivällisen jälkeen, kun olen täynnä ja turvonnut. En mielellään halua sitä kaikkea hänen kasvojaan vasten. Joten lehmityttö väärinpäin antaa minun rentoutua, koska hänen silmänsä ovat takapuolessani – voin nauttia olostani tuntematta itseäni lainkaan vaivaantuneeksi.

Nainen päällä

Nainen päällä -asento sopii naisille, jotka haluavat kontrollin välillä itselleen.

– Miehet haluavat aina olla ohjaksissa, ja siksi he varmaan haluavat olla päällä. Mutta kääntäkää asento toisinpäin, ja mies saa mahtavat näkymät ja lisäksi ilmaisen esityksen. Anna naisen olla päällä ja toimi niin kuin hän haluaa toimittavan, ja sitten voi olla sinun vuorosi, suosittelee toinen sivuston haastattelema nainen.

Muhinointi

Kiihkeä suutelu ja koskettelu ovat monelle naiselle tärkeä osa seksiä. Esileikkiä ei sovi unohtaa!

– Älkää käsittäkö väärin, joskus pikaiset ilman suutelua ja oikeaa läheisyyttä on kuumaa. Mutta mikään ei voita ankaraa suutelointia ja toisella pesällä käyntiä tunnelman luomiseksi – huomaan, että se tekee orgasmeistani paljon voimakkaampia. Esileikkiä, ihmiset! Älkää unohtako sitä, kannustaa yksi naisista.

Lusikka

Lusikassa makoiluun löytyy monia hyviä syitä, mutta myös seksi lusikka-asennossa on monia miellyttävä ajatus.

– Ensinnäkin olen laiska. Tässä ei juuri tarvitse muuta tehdä kuin hieman nostaa jalkaa, kuin tekisi jalkatreeniä kuntosalilla, ja antaa miehen tehdä hommansa. Ja hänen kätensä ovat vapaat koskettamaan klitoristani, mikä tekee siitä vielä paremman minulle. Voin käytännössä nukkua edelleen ja saada silti orgasmin. Se on ihanteeni, eräs nainen hehkuttaa.

Polvet rinnalla

Ei ole aivan se ja sama, missä naisen jalat ovat seksin aikana.

– Jokainen mies, jonka kanssa olen ikinä harrastanut seksiä, on heittänyt jalkani olkapäilleen jossain vaiheessa seksiä, mutta haluaisin mieluummin, että hän työntäisi polviani rintaani vasten käsivarsiemme välissä. Se nostaa lantioni oikeaan asentoon, mutta tekee myös tiukemmaksi, mikä hyödyttää meitä kumpaakin, yksi naisista huomauttaa.

Tuoliasento

Miksette harrastaisi seksiä suosikkisarjanne parissa?

– Tämä on seksin "Netflixiä ja chillausta". Kun katsotte televisiota, hän istuu sohvalla, sinä istut päälle ja hypit ylös ja alas. Se on kolminkertainen koettelemus: Sinä saat reisille treeniä, saat orgasmin, etkä missaa minuuttiakaan Game of Thronesista, anonyymi nainen vinkkaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Artikkeli on julkaistu alunperin vuonna 2018.

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat