Varo juonipaljastuksia! Kyyneleet virtaavat Love Islandin parinvalintaseremoniassa

1:44
Katso esimakua jaksosta!

Love Island Suomi -jaksossa kaksi naista joutui kotimatkalle.

Love Island Suomi -sarjan lauantai-illan jaksossa saarelaisten keskuudessa vallitsi haudanvakava tunnelma, kun he kokoontuivat illan parinvalintaan.

Päivän aikana saarella oli spekuloitu kiivaasti uuden sinkun, Rosa F:n vaikutuksesta parinvalintaan. Hän sai vuoron valita parinsa ensimmäisenä ja tunnelma oli hiljainen, sillä Rosa F:n päätös sinetöi yhden naisen kohtalon.

Ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen Rosa F valitsi Kimin. Oonan kasvoille vierähti tuolloin kyynel.

Seuraavaksi valintavuoro siirtyi miehille ja loput parivalinnat sujuivat ilman yllätyksiä. Eeli valitsee Sallin, TatuEmilian ja MikkoRosa A:n. Tähän asti paikallaan jumittanut kaksikko, Krete ja Nico, pääsivät jälleen toistensa pareiksi. Nico oli iloinen, että he ovat vihdoin päässeet eteenpäin suhteessaan.

Viimeisenä vuoron sai Muhamed. Hänen oli tehtävä ratkaiseva valinta viimeisen kolmen naisen välillä. Vaikka hänen ja Niinan välit ovat lähentyneet, heidän suhteensa on soutanut ja huovannut edestakaisin. Oonan kanssa juttu on luistanut, mutta Muhamed ei ole kiinnostunut hänestä romanttisessa mielessä.

Muhamed tuskaili päätöksensä kanssa, päätyen lopulta Niinaan. Näin ollen Oona ja Milla joutuivat jättämään Love Islandin taakseen

Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja