Love Island Suomen maailmannainen Emilia, 21, tietää tasan tarkkaan, millainen on hänen unelmiensa mies: "Tykkään vanhemmista miehistä enemmän"

0:45
Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 16.8.!

Love Islandin sinkulla Emilialla on tarkka kuva siitä, mitä hän mieheltä haluaa.

21-vuotias, alunperin Mikkelistä kotoisin oleva Emilia on yksi rakkaudennälkäisistä sinkuista, jotka etsivät pian rinnalleen rakasta Love Island Suomi -ohjelman villassa Espanjassa. Lukiosta päästyään Emilia viihtyi reilun vuoden Barcelonassa ja matkusteli muuallakin Espanjassa sekä Dubaissa, tehden siellä ollessaan myynti- sekä asiakaspalvelutöitä. Kuluneen kesän Emilia puolestaan oli Suomessa ja työskenteli vajaat puoli vuotta golfklubilla Mikkelissä.

Seuraavana tavoitteena tällä maailmannaisella olisi hakea opiskelemaan vuodenvaihteessa englanniksi kaupallista alaa. Emilia kertoo MTV Uutisille, että hänellä on yhä vahvasti tavoitteena suunnata mahdollisimman pian vakituisesti ulkomaille. Osattujen kielien luettelo Emilialla on myös vaikuttava, sillä hän kertoo osaavansa espanjaa, venäjää, englantia sekä ruotsia. 

– Kyllä mä mieluummin ulkomailla asuisin. Opiskelut haluan hoitaa Suomessa ja sitten jatkaa uran luomista ulkomailla, Emilia kertoo.

Vaikka Espanja ja erityisesti Barcelona ovat lähellä Emilian sydäntä, ei hän ole vielä päättänyt, mihin kaupunkiin tai maahan hän haluaisi asettua. 

– Mulla on vielä niin paljon nähtävää, etten osaa sanoa. 

Love Islandiin hakeminen lähti kaunottaren mukaan kavereiden vitsistä. Useat ystävät olivat toistelleet Emilialle, kuinka hyvä osa hän olisi rakkauden villaa. Lopulta Emilia taipui kuin taipuikin tekemään hakemuksen. 

– Ja tässä sitä ollaan! 

Emilian vakavin suhde oli lukion aikaan 17-vuotiaana, ja suhde kesti tuolloin noin puolisen vuotta. Tämän jälkeen deittailu on tullut tutuksi, mutta tapailut eivät ole johtaneet vakavampiin suhteisiin. 

Ihannemiehensä Emilia osaa kuitenkin kuvailla tarkkaan. 

– Hän olisi pitkä, sopivasti treenattu, tumma, tummat hiukset, tummat silmät. Tatuoitu, voi olla vaikka kokonaan. Luonteen puolesta tosi menevä ja energinen, tykkää käydä ulkona. Määrätietoinen, tietää mitä haluaa ja on tosi urakeskeinen. Sitten myös tosi hauska, että energiaa löytyy. Semmoinen!

Ylimielistä tai nokkavaa miestä Emilia ei kuitenkaan jaksaisi katsella. Liika rauhallisuus ei myöskään olisi hyväksi hänen vilkkaalle persoonalleen. Haitaksi ei kuitenkaan olisi, mikäli tuleva kumppani olisi vaikka hieman vanhempikin. 

– Olen huomannut deittaillessani, että tykkään vanhemmista miehistä enemmän. Suomessa on aina ollut oikeastaan saman ikäisiä kuin mitä olen itse, mutta melkein kaikki ulkomailla tapailemani miehet ovat olleet hieman vanhempia, noin 25-33 -vuotiaita. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja