Muhamed, 23, tiesi jo kauan sitten päätyvänsä Love Islandiin: "Pidin sanani"

0:59
Näin Love Island -Muhamed esittelee itsensä

Love Island Suomen Muhamed on suunnitelmallinen mies, joka tähtää järjestelmällisesti haluamiinsa asioihin.

23-vuotias lahtelainen markkinointiopiskelija Muhamed, lempinimeltään Muhku, suuntasi Love Island Suomeen hakemaan uusia näkökulmia elämäänsä sekä kokemaan uutta. Muhamedin parisuhdehistoriasta löytyy yksi vakavampi suhde, joka kesti kolmisen vuotta. Nyt hän on ollut sinkkuna vajaan kahden vuoden ajan. 

Muhamed kertoo MTV Uutisille hakeneensa mukaan Love Islandiin sen takia, että ohjelmassa nähty elämäntyyli on hyvin samanlainen, kuin mitä hän itse elää arjessaan. Ohjelmaan hakemisesta suunnitelmalliseksi tunnustautuva Muhamed teki päätöksen jo vajaat pari vuotta sitten nähtyään erään luennon jälkeen mainoksen avoinna olevasta hausta. 

– Sanoin vähän niinkuin itse ääneen omille kavereilleni, että voisi mennä. Sitten kun näin mainoksen, että haku on auennut, niin ajattelin, että pidän sanani, pistin hakemuksen ja nyt ollaan täällä. 

Mies kertoo uskovansa elämässään vahvasti "visiointiin sekä manifestaukseen". Tällä Muhamed tarkoittaa sitä, että mikäli hän visioi tarkkaan jonkun asian tapahtuvaksi elämässään ja sanoo sen vielä ääneen, hän toteuttaa sen. Näin hän päätyi myös Love Islandiin ja eli tänä kesänä sellaista elämää, kuin oli edellistalvena päättänyt. 

– Visioin viime talvena, etten halua tehdä töitä tänä kesänä. Sitten en mennyt töihin ja elin juuri sellaista elämää kuin kuvittelin viime talvena. Mun mielenterveys hyötyi, koki ja rikastui juuri niin paljon, kuin olin kuvitellut. Se on sellaista ajatuksella harkitsemista, ja tietenkin pitää olla realistinen, Muhamed kuvailee. 

– Kun istuttaa ajatukseensa sen siemenen, niin jossain vaiheessa huomaa keräävänsä sen hedelmiä. 

Nuorukainen seurasi Love Island Suomen ensimmäistä tuotantokautta, jolloin hän tykkäsi erityisesti villan miesten ryhmädynamiikasta. Muhamedin mukaan se muistutti vahvasti hänen omaa kaveriporukkaansa. 

Tyyppinä Muhamed kuvailee olevansa lämmin, harkitseva, välittävä sekä kiltti. 

– Olen aika sellainen hyvin kasvatettu, tunnollinen poika. 

Naiset Muhamed hurmaa villassa sanojensa mukaan näyttämällä avoimesti omat, sisäiset tuntemuksensa. 

– Erityiskohtelu huomataan, jos mulla on niin sanotusti romanttisia ajatuksia jotain kohtaan, Muhamed myhäilee. 

Muhamedin unelmien nainen olisi luonnonkaunis, avoin ja kupliva, joka jakaisi miehen kanssa samanlaiset elämänarvot sekä aktiivisen ja terveellisen elämäntyylin. Unelmiensa naisen kanssa Muhamed kokisi olonsa äärimmäisen luontevaksi. 

– Hän saa myös mut kasvamaan paremmaksi ihmiseksi ja on valmis kasvamaan mun kanssa paremmaksi ihmiseksi. En halua missään nimessä ketään "valmista", ei pidä olla niin, että olisi esimerkiksi tähän ikään mennessä nähnyt tarpeeksi. Pitää olla valmis oppimaan ja tekemään virheitäkin. 

Täydellinen turn off Muhamedille olisi pinnallisuus tai se, ettei osaisi keskustella asioista. Hän ei sietäisi naista, jolla olisi keskustelussa tapana polkea muita alaspäin, eikä turhaa mököttämistä. Lisäksi siisteys on Muhamedille yksi tärkeimmistä asioista. 

– En ole kertaakaan elämäni aikana ihastunut ihmiseen, joka ei pidä itsestään tietyllä tavalla huolta. Olen itse jopa neuroottisen siisti ja hygieniahahmo, niin odotan, että vastapuolikin on siisti. 


Love Island Suomi maanantaista lauantaihin klo 21 AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.


Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja