Tässä on Love Islandin bombshell! Yllättäen villaan astellut Niina etsii tatuoitua herrasmiestä: "Päätin repäistä"

0:45
Love Island Suomi starttaa 16.8.

Niina on viihtynyt sinkkuna jo useamman vuoden.

Love Island Suomi -ohjelman uudella kaudella nähdään 26-vuotias Niina, joka kertoo haaveilleensa tatuoidusta miehestä. Niina on toinen kauden ensimmäisessä jaksossa yllättäneistä bombshell-kilpailijoista.

– Tatuoinnit ovat aina kivoja. Ulkonäköä tärkeämpää on kuitenkin se, että on pilkettä silmäkulmassa, huumoria ja karismaa, Niina listaa.

Niinan työsuhde päättyi viime keväänä, jolloin hän päätti pyrkiä ohjelmaan mukaan. Aikaisemmin lähteminen pitkäksi aikaa ulkomaille ei olisi onnistunut nimenomaan töiden vuoksi. 

– Olin sellaisessa työssä, etten voinut hakea tai lähteä. Keväällä päätin ottaa ja repäistä, joten nyt olen täällä, hän hihkaisee.

Nyt olisi oiva aika uudelle suhteelle, sillä Niinan ainoan seurustelusuhteen päättymisestä on kulunut viisi vuotta.

– Olen kerran elämässäni seurustellut vakavasti. Olin silloin aika nuori, mutta se oli viiden vuoden suhde. Se on ainoa kunnon suhteeni. Erosimme vuonna 2016 enkä ole sen jälkeen seurustellut.

Niina kertoo pärjäävänsä kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin, mutta kumppanina hänellä tulee olla itsevarma mies. 

– Liika epävarmuus on itselleni turn off. Olen itse todella sosiaalinen, puhelias ja itsevarma. Jos toinen on liian epävarma, siitä tulee olo ettei hän ole varmaankaan omantyyppiseni ihminen.

Love Island Suomi 23.8. alkaen maanantaista lauantaihin klo 21 AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja