Entinen keihäänheittäjä Eeli, 25, paljastaa piirteen, joka ei menisi naisessa läpi: "Pitää pestä hampaat"

Love Island Suomi -villaan suuntaava Eeli on entinen keihäänheittäjä, joka ei syö lainkaan karkkia.

Love Island Suomi -villaan suuntaava 25-vuotias Eeli on tamperelainen kauppatieteiden opiskelija, joka tykkää erikoisiin haasteisiin hyppäämisestä ja etsii pysyvää rakkautta. Näin ollen osallistuminen Love Islandiin yhdistää Eelin mukaan kätevällä tavalla nämä kummatkin missiot. 

– Tuntuu mun tilanteeseen täydelliseltä ratkaisulta, Eeli kertoo MTV Uutisille. 

Eeli on seurustellut edellisen kerran omien sanojensa mukaan "kauan sitten". Edellisestä suhteesta on ehtinyt kulua aikaa jo noin 5-6 vuotta ja nyt nuorukainen on viihtynyt jo tovin sinkkuna. Eeliä miellyttävät erityisesti blondit naiset, mutta "brunetetkin osaa yllättää".

– Sporttisuus on plussaa. Luonteenpiirteistä ehkä tärkeintä on, että on energinen ja heittäytyvä. Ei ole turhan pelokas ja uskaltaa hypätä tilanteisiin rohkeasti. Se on mun mielestä hyvä piirre.  

Huono hygienia esimerkiksi sen sijaan olisi Eelin mukaan mitä kammottavin turn off naisessa. 

– Pitää muistaa pestä hampaat!

Eeli kuvailee olevansa urheilevainen opiskelija, joka on arjessaan varsin menevä kaveri. Urheilu on Eelille hyvin tärkeää, onhan hän heittänyt puoliammatillisesti keihästä. Vanha kilpaurheilulaji vei Eelin aikoinaan jopa pariksi vuodeksi Yhdysvaltoihin opiskelemaan stipendin voimin North Texas Universityyn. 

– Se oli ensikokemus oikeaan bile-elämään, voisi sanoa. Sai uusia kavereita ja vähän aukesi semmoinen uusi maailma siitä. Se oli kivaa, vähän erilaista elämää. 

Keihäänheitto on kuitenkin jäänyt täysin Eelin elämässä, sillä hän loukkaantui aikoinaan niin pahasti, ettei ole pystynyt heittämään keihästä sen jälkeen enää ollenkaan. Kovimpaan kilpa-aikaan Eeli kertoo tähdänneensä maailman huipulle asti. 

– Mutta en tiedä, olisiko musta sitten ollut siihen. Mä olin ihan hyvä! En mikään aivan jättihyvä, mutta ihan hyvä. 

Kilpaurheilutaustansa lisäksi Eelistä tekee erikoisen se, ettei hän ole juurikaan herkkujen perään. Hän ei itse asiassa ole syönyt lainkaan karkkia vuoden 2010 jälkeen. Noihin aikoihin Eeli teki kaverinsa kanssa vedon, että hän pystyy olemaan vuoden syömättä karkkia. Tuon vedon Eeli hävisi, mutta päätti sen jälkeen, että nyt karkinsyöminen loppuu. Tämä päätös on pitänyt, hävityn vedon kannustamana. 

– Se oli vielä todella jäätävä kahden euron veto, Eeli nauraa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja