Love Island Suomi -Oonalla, 23, on tehokkaaksi todettu taktiikka kiinnostavan miehen löytyessä: "Siitä se homma joko lähtee tai ei lähde etenemään"

1:00
Näin Love Island Suomi -Oona esittelee itsensä

Love Island Suomi -ohjelmaan asteleva Oona haluaa löytää parisuhteen, jossa on molemminpuolista kunnioitusta ja luottamusta.

23-vuotias keravalainen kauneudenhoitoalan yrittäjä Oona näki keväällä auki olleen haun Love Island Suomi -ohjelmaan, päätti tarttua tilaisuuteen ja haki mukaan. Yrittäjänä työskentelemisen ohella parturi-kampaajaksi opiskeleva Oona kertoo MTV Uutisille, että häntä on kannustettu kaveripiirissä jo useamman vuoden ajan hakemaan mukaan ohjelmaan. 

– Sitten päädyin katselemaan sitä hakemusta ja kaverit edelleen kannustivat, että nyt haet. Päädyin hakemaan ja nyt yhtäkkiä olen täällä. 

Oona on seurustellut kahdesti vakavasti ja molemmat hänen menneistä parisuhteistaan olivat muutaman vuoden mittaisia suhteita. Viimeisin parisuhde oli Oonan mukaan varsin myrskyisä, jonka päätyttyä hän on nauttinut siitä, että on saanut etsiä rauhassa itseään ja elää hyvää, rauhallista elämää itsekseen. Nyt, kun hän on ollut sinkkuna reilut pari vuotta, olisi Oona valmis löytämään rinnalleen uuden rakkaan. 

Kaunotar kertoo haluavansa löytää miehen joka on luotettava, kunnioittava ja arvostaa häntä. 

– Sama pätee myös toisinpäin. Haluan sellaista molemminpuolista luottamusta ja kunnioitusta toista kohtaan, Oona kertoo. 

– Ulkonäöllisesti hän on pitkä, tumma ja tulinen. Saa olla vähän parransänkeä tai naamakarvaa. Semmoinen, joka tietää, mitä haluaa. Itsevarma, että tulee tyyliin "moi, mä haluan sut". Semmoista kaipaan. 

Oona ei arvosta narsistisia ihmisiä, joilla ei ole käytöstapoja tai kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan. Häntä ei kiinnosta mies, joka ei kysele muilta mitään tai on itsekeskeinen. 

Rakkauden villassa Oona aikoo hurmata miehiä samalla taktiikalla kuin vaikka tavallisen illanvieton aikana baarissa: menemällä juttelemaan mistä vain aiheesta, joka sillä hetkellä mieleen pilkahtaa. 

– Menen yleensä vaan juttelemaan ihmisille, ja siitä se homma sitten joko lähtee tai ei lähde etenemään. Että kai olen sitten vain niin ihana tällaisena kuin olen . En mielestäni tee ikinä mitään sen ihmeellisempää, kuin että menen vain juttelemaan jostain, mitä nyt ikinä keksinkään siinä tilanteessa. 

Oona myöntää jännittävänsä kovasti sitä, mitä hänen tuttunsa miettivät, kun näkevät hänet televisiosta. Kavereiden Oona arvelee olevan varsin innoissaan asiasta ja omat vanhemmat kannustivat tytärtään tarttumaan rohkeasti tilaisuuteen. 

– Vanhempanikin sanoivat, että no lähdet nyt, että tuo on semmoinen kokemus, ettei toista tule. Ja että olet vain tuommoinen kun olet ja oma itsesi, niin varmasti menee hyvin. Se on kyllä ollut kivaa.

Villaan Oona suuntaa innoissaan, mutta treffeillä hänen eteensä saattaa tulla ongelma: nainen kertoo olevansa niin nirso, että treffeillä syöminen jännittää häntä aina etukäteen. 

– Mua pelottaa monesti lähteä mihinkään syömään, koska olen maailman nirsoin ihminen. Se on ihan hirveää, mutta en oikeasti syö suurinpiirtein mitään. Se on ihan kauheaa lähteä ihmisen kanssa jonnekin ulos syömään, pelkään aina, että mihinköhän me mennään ja mitähän joudun syömään, kieltäytymään tai keksimään jotain tekosyitä. 

– Tässä nyt vanhemmiten olen vähän oppinut maistelemaan erilaisia juttuja ja huomannut, etteivät ne olekaan olleet niin pahoja. Mutta on välillä ollut vähän sellaisia noloja tilanteita. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja