Love Island Suomen uusi sinkku Salli, 20, ei siedä miehiltä törkeää käytöstä: "Tykkään kilteistä herrasmiehistä"

0:45
Love Island Suomi on täällä jälleen!

Love Island Suomi -sinkku Salli haaveilee omasta koirasta ja fanittaa Muumeja.

Saarelaisten joukkoon liittyy uusi sinkku! Jyväskylästä kotoisin oleva, Tampereen kautta hiljattain Helsinkiin muuttanut Salli, 20, opiskelee liiketaloutta ja tekee samalla sometyötä.

Salli kertoo MTV Uutisille seuranneensa Love Island Suomea ohjelman kahden edellisen tuotantokauden verran ja ajatelleensa, että ohjelma vaikuttaa mielenkiintoiselta seikkailulta. 

Sallilla on itsellään takana kolmen vuoden parisuhde, jonka päätyttyä hän on nyt ehtinyt olla noin vuoden verran sinkkuna. Nyt hänellä olisi hakusessa rinnalleen kiltti mies, joka ei turhia hötkyile. 

– Tykkään kilteistä herrasmiehistä, kenellä on intohimoja elämässä ja tietää, mitä haluaa. Olen itse aika menevä, niin tykkään, että toinen on vähän rauhallisempi, Salli kuvailee. 

Mieheltä Salli ei hyväksyisi törkeää käytöstä tai sitä, että kohtelee muita ihmisiä huonosti. Naisen mukaan ylimielisyys olisi kenties luotaantyöntävin piirre miehessä. 

Villassa Salli aikoo hurmata miehet olemalla oma itsensä, eikä hän tunnustaudu kovinkaan hyväksi taktikoijaksi. 

– Olen todella tunneihminen, en osaa oikein huijata fiiliksiä, niin tulee olemaan kyllä ihan aitoa meininkiä siellä, Salli analysoi. 

– Olisihan se ihanaa löytää se koko elämänsä rakkaus ja voittaa koko juttu. 

Salli toivoo löytävänsä parisuhteen, joka kenties johtaisi lopulta yhteen muuttoon sekä naimisiin menoon. Ja erityisesti yhteisen koiran hankkimiseen, mikä on yksi Sallin suurista haaveista. 

Lisäksi Sallista olisi mahtavaa, tuleva kumppani suostuisi toisinaan katsomaan Sallin kanssa yhdessä hänen lempiohjelmaansa: Muumeja. Edes Sallin mieliksi.

– Varsinkin, jos mä olen kipeänä, niin mua piristää kun Muumimamma tekee soppaa. Se on ihan mun lemppariohjelma, Salli nauraa. 


Love Island Suomi maanantaista lauantaihin klo 21 AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja