Mallin keikkaa tekevä Tatu hakee Love Island Suomesta rinnalleen helposti innostuvaa naista: "Lähtisi välillä tekemään kaikkea päätöntäkin"

0:54
Love Island Suomi -Tatu esittelee itsensä

Love Island Suomi -ohjelman Tatu luottaa persoonansa voimaan rakkauden saarella.

Yksi Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisistä sinkuista on 22-vuotias Naantalista kotoisin oleva Tatu. Ammatiltaan Tatu on asentaja, mutta kuvailee muuten olevansa "perusjamppa". Tatu seurasi Love Island Suomen ensimmäistä tuotantokautta vuonna 2018 ja kertoo ajatelleensa, että hän voisi itsekin sopia formaattiin mukaan.

Mieleen hänellä on jäänyt ensimmäisen tuotantokauden hyvä yhteishenki saarelaisten kesken, jonka hän toivoo toistuvan myös nyt Espanjan auringon alla. 

Tatu kertoo MTV Uutisille, että hänellä on taustallaan kaksi "vähän pidempää" parisuhdetta, mutta nyt hän on ollut sinkkuna noin 8 kuukauden ajan. Hänen unelmiensa nainen olisi spontaani heittäytyjä. 

– Lähtisi välillä tekemään kaikkea päätöntäkin, mitä tulee mieleen. Olisi samanlainen huumorintaju sekä hyvä ulkonäkö tietysti. 

Ratamoottoripyöräilyä harrastava Tatu uskoo persoonansa voimaan ja rennosti ottamisen taitoon naisten hurmaamiseen Love Island -villassa. 

– Kyllä ne naiset sitten kiinnostuu, ketkä on kiinnostuakseen. 

Arkielämässään Tatu käy viikoittain päivätöissä asentajana ja viettää muuten aikaa iltaisin esimerkiksi kuntosalilla tai sitten ystäviensä ja perheensä kanssa. Tatulle erityisen tärkeä läheinen on kaksosveli, jonka kanssa hänellä on kertomansa vahva, sanaton yhteys – myös Love Island -villalta käsin. 

– Kyllä hän on aina ihan kartalla, vaikkei mitään ääneen sanoisikaan, niin kyllä hän silti tietää. 

Asentajan töiden lisäksi Tatu on turkulaisen mallitoimiston listoilla ja on tehnyt tähän mennessä yhden mallikeikan. Keikkatarjouksia malliksi on tullut, mutta toistaiseksi hän ei ole muihin tarttunut. Mallin työt ovat kuitenkin vahvasti naantalilaisen mielessä. 

– Kiinnostaa kyllä, ehdottomasti. 

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja