Love Island Suomi -kisaaja Krete, 21, tietää tarkalleen mitä etsii miehessä – karvat ja "iskäkroppa" sytyttävät

0:45
Love Island Suomi starttaa 16.8.

Krete, 21, on yksi Love Island Suomen kisaajista.

Nummelasta kotoisin oleva kauneusalan yrittäjä Krete, 21, etsii Love Island Suomi -ohjelmassa itselleen rakkautta.

– Ajattelin lähteä Espanjan auringon alle etsimään miestä itselleni, Krete toteaa MTV Uutisille. 

Kyseessä on hänen mukaansa oikea aika. Krete on viihtynyt koko elämänsä sinkkuna, muttei lähde väkipakolla etsimään seurustelusuhdetta.

–  Nyt on oikea hetki, kun itselläni ei ole ketään ja työt antavat periksi. Yleensä aikaisemmin on ollut niin kiire, ettei ole mihinkää voinut lähteä. Olenkin loman tarpeessa.

Kreten mukaan on yleistä, että ihmiset ajattelevat hänen olevan pinnallinen ihminen. Ulkonäkö kuitenkin hänen mukaansa pettää.  

– Ihmiset usein luulevat ulkonäköni perusteella, että minulla on miehelle hirveän kovat kriteerit. En ole hirveän pinnallinen. Luonne on tärkein. Tykkään karvaisista miehistä, mutta lihaskimpuille en lämpeä. Mielestäni miehellä pitää olla dad body. Kehonrakentajat eivät ole juttuni, hän listaa.

– Elämässä pitää olla muutakin kuin kana ja riisi.

Ruoasta puheen ollen, Krete kertoo rakastavansa erityisesti pikaruokaa.

– Tykkään käydä ulkona syömässä ja rakastan mäkkäriä. Voisin syödä roskaruokaa jatkuvasti. Pizzat, burgerit, kaikki menee. Jos äijä ei syö burgeria, meillä ei ole hirveästi keskusteltavaa, hän tykittää. 

Kreten mukaan kiinnostuksen saa lopahtamaan oitis huonolla käytöksellä. 

– Miehen pitää tulla toimeen äitinsä kanssa. Mielestäni se kertoo paljon ihmisestä. Käytöksen pitää olla kunnioittavaa vanhempia ihmisiä kohtaan. 

Ohjelmaan hän kertoo lähtevänsä täysillä ja avoimin sydämin. Juonittelua hän ei suorapuheisuutensa vuoksi osaa.

– Olen vähän ristiriitainen persoona, kiltti sekä temperamenttinen. Niiden sekoituksella koitan sitten iskeä miehiä. Olen todella suora ja ilmaisen kyllä, jos joku kiinnostaa tai ei kiinnosta.

Kaunottaren mukaan mahdollisen miesehdokkaan pitää tietää myös mitä haluaa. Yhdessä joko ollaan tai ei olla - epämääräiseen säätöön Krete ei suostu. Määrätietoisuus on myös plussaa muilla elämän osa-alueilla.

– Miehellä pitää olla tavoitteita. Jos mies on 30-vuotias, hänen on pitänyt saavuttaa jo jotain elämässään. Voisin tapailla Alepan kassalla olevaa parikymppistä, mutta en vastaavaa kolmekymppistä. Sinänsä ammatilla ei ole mitään väliä.

Kretelle on myös tärkeää oma itsenäisyys. Kenenkään elätiksi hän ei rupeaisi.

– Olen yrittäjä ja haluan menestyä. En halua elää kenenkään rahoilla tai olla koskaan kenenkään elätettävänä. En tarvitse ketään muuta hoitamaan asioita puolestani. Pärjään sinkkuna, eikä itseni ole seurustelun takia pakko saada kumppania, vaan jos oikeasti kemiat klikkaavat. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja