Bikini fitness -menestykseen tähtäävä Rosa, 20, lähtee Love Island -villaan selkeä tavoite mielessään: "Joku äijä Suomeen messiin"

0:45
Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 16.8.!

Love Island Suomi -sinkku Rosa on valmis löytämään rinnalleen elämänsä rakkauden.

Pian 21 vuotta täyttävä helsinkiläinen Rosa tekee työkseen personal trainerin hommia ja kilpailee sivuharrastuksena fitness-lajeissa. Rosa kertoo MTV Uutisille päättäneensä vuodenvaihteessa hakevansa mukaan Love Island Suomi -ohjelmaan, sillä hän on erittäin valmis löytämään rakkauden elämäänsä. 

– Varmasti tästä reissusta saa ystäviä matkaan, ja sitten olisihan se ihanaa bonuksena löytää tietysti se elämän rakkaus ja joku äijä Suomeen messiin. 

Rosa ei ole koskaan seurustellut vakavasti, mutta toivoo, että nyt asiaan tulee muutos. Hän kertoo hakeneensa Love Islandiin mukaan juuri sen takia, että uskoo ohjelman kautta olevan mahdollista löytää oikea, todellinen rakkaus. Lisäksi elämäntilanne mahdollisti sen, että Rosa pystyi hakemaan mukaan ohjelmaan. 

– Tässä ollaan sinkkuna oltu ihan tarpeeksi. 

Kaunotar kertoo katsoneensa aktiivisesti sekä kummatkin Love Island Suomen ensimmäiset tuotantokaudet, että muun muassa ohjelman brittiversiota. Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta hänelle jäivät erityisesti mieleen energinen ja iloinen Jenni sekä toisensa ohjelmasta löytäneet ja kisan lopulta voittaneet Sofia ja Eetu

Rosa kuvailee itse olevansa rento sekä kiltti ihminen, joka on ainakin omasta mielestään varustettu hyvällä huumorintajulla. Miehissä Rosaan vetoaa tummat piirteet. Lisäksi tulevan puolison olisi oltava sporttinen tapaus. 

– Kun itsekin tykkään urheilla, niin kyllä mun kumppaninkin pitäisi pitää itsestään huolta. Ja itsevarmuus, se on mulle tärkeää. Hyvät käytöstavat myös ja pitäisi olla semmoinen rento, ettei mitään semmoista hirveää tosikkoa, että osaisi pitää hauskaa!

– Toki ulkonäkö on tärkeä, mutta luonne on kuitenkin loppujen lopuksi se juttu. 

Liika ylimielisuus tai "oman egon boostailu" eivät tee Rosaan vaikutusta, eikä hän myöskään siedä huonoja käytöstapoja. Hän itse uskoo hurmaavansa villan miehet persoonallaan ja paljastaa aikovansa pelata paljon silmäpeliä ja mennä aktiivisesti juttelemaan miehille. 

– Yleensä kun olen ollut oma itseni, niin se on riittänyt. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja