Love Island -villan uusi asukas on rautaisessa kunnossa oleva fitness-kisaaja – toivoo mahdolliselta kumppaniltaan etenkin yhtä asiaa

1:42
Katso esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi -ohjelmaan saadaan uusi kisaaja, kun savonlinnalainen Mikko saapuu sekoittamaan pakkaa.

Love Island Suomi -ohjelmaan saadaan uusia kasvoja, kun villaan astelee uutena 28-vuotias Mikko. Savonlinnassa asuva mies opiskelee fysioterapiaa ja työskentelee opintojensa ohessa järjestyksenvalvojana baareissa.

Myös vapaa-ajan aktiviteetit ovat fyysisiä, ja Mikon voikin suurella todennäköisyydellä bongata kuntosalilta.

– Olen kilpaillut voimanostossa ja fitneksessä. Yhdet kisat kävin viime syksynä ja toiset olisi tarkoitus käydä jossain vaiheessa, hän paljastaa.

Laji vaatii kurinalaista treenaamista ja elämäntapoja, mutta kesä on mennyt rennommalla otteella. Myös Love Islandille Mikko suuntaa rennolla asenteella.

– En ole ohjelmaa seurannut aikaisemmin. Olen ollut sellaisella asenteella, että elämässä pitää olla kokemuksia ja tämä varmasti on yksi sellainen, joka jää mieleen, hän pohtii.

Ennen Love Islandia Mikko on ollut sinkkuna kolme vuotta. Matkan varrelle on mahtunut pari vakavampaa säätöä, mutta mitään pidempiaikaista ei ole löytynyt.

– Ainakin hyviä ystäviä, enkä pistä vastaan, jos sieltä löytyisi parisuhdekin, hän vastaa kysymykseen siitä, mitä hän odottaa Love Islandilta.

Parisuhteen tärkeimmäksi perustaksi Mikko nimeää luottamuksen. Ulkonäköön liittyvien kriteerien sijaan hän toivoo, että mahdollinen kumppani olisi samanhenkinen ja liikunnallinen ihminen.

– Toivoisin, että elämäntavat kohtaisivat, ja että toisellakin olisi joku selkeä päämäärä tai intohimon kohde, että hän ymmärtäisi, mitä minun harrastukseni ja kilpaileminen vaativat, hän pohtii.

– Jos jotain ulkonäöstä pitää sanoa, niin tykkään, että on kaunis hymy ja silmät. Ja hyvä ryhti.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja