Rosa, 29, ei kiertele – lähtee Love Islandille selkeä tavoite mielessään

1:28
Katso esimakua illan Love Island -jaksosta

Love Island -villaan saapuva helsinkiläinen Rosa lähtee saarille selkein tavoittein: Hän tahtoo löytää elämänsä miehen.

Love Island Suomi -ohjelman kisaajat saavat joukkoonsa uuden naisen, kun villaan astelee perjantaina 29-vuotias Rosa F Helsingistä. Kahvilapäällikkönä työskentelevän Rosan vapaa-aika vierähtää koiran kanssa lenkkeillen, mutta sporttinen kaunotar harrastaa myös uintia ja sulkapalloa sekä arvostaa yhteistä aikaa perheen ja ystävien seurassa.

Parisuhteessa Rosa on ollut viimeksi neljä vuotta sitten. Ennen sinkkuvuosiaan hänellä on takanaan yksi pidempi parisuhde. Love Islandille helsinkiläisnaisella on selkeä tavoite mielessään.

– Todellakin toivon, että löytäisi sieltä elämäni miehen! hän paljastaa.

– Toki odotan myös, että pääsen tutustumaan kaikkiin saarelaisiin, ja että saan loppuelämäkseni hyviä ystäviä. Tämä tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen kokemus, hän tunnelmoi.

Rosan unelmankumppani on kiltti, luotettava ja lojaali mies, joka ottaa muut huomioon. Rosa kuitenkin toivoo, että mahdollisessa kumppanissa olisi myös rempseä puoli, ja ulkonäössä hän kertoo kiinnittävänsä huomion aina ensimmäisenä yhteen seikkaan.

– Tummat piirteet. Mutta kun ikää on tullut, olen oppinut, että pitää myös tutustua, eikä katsoa vain ulkonäköä.

Itseään Rosa luonnehtii niin ikään kiltiksi ja toiset huomioivaksi. Jos kiinnostava henkilö osuu kohdalle, Rosa ei kuitenkaan jää hiljaa odottamaan huomiota.

– Uskallan tehdä aloitteen, jos kiinnostun, hän kertoo.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja