SM-liigan Vuorinen: Hjalliksen visiot voi jättää omaan arvoonsa

Jääkiekon SM-liigan taholla ei ainakaan toistaiseksi olla vaipumassa paniikkiin, vaikka yhden liigan suurimmista seuroista omistava Jokeri-pomo Harry Harkimo kertoi tiistaina seuransa jättävän kotimaisen pääsarjan, mikäli eurooppalainen suurliiga syntyy lähivuosina.

- No Hjallis tietää miten saa julkisuutta, ja hän saa sanoa mitä sanoo. Hänellä on ollut aina tällaisia visioita suuremmista kokonaisuuksista, joihin hänellä on oikeus. Ne voi kuitenkin jättää omaan arvoonsa, SM-liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen kuittasi Harkimon kommentit MTV3:lle.

- SM-liigaseurat ovat sitoutuneet yhteisellä suulla liigaan kokouksissa, joissa Harkimoa ei ole näkynyt. Meillä on yhteinen strategiapohdiskelu menossa ja katsotaan mitä siitä tulee

Jälleen julkisuuteen nousseet ruotsalaissuunnitelmat eivät tulleet yllätyksenä Vuoriselle, mutta hän myöntää, että ruotsalaisseurojen kaavailema eurooppalainen suurliiga ja sen vaikutukset kotimaiselle pääsarjalle on otettava vakavasti.

- Totta kai se huolestuttaa, mutta voihan sitä tehdä vaikka minkälaisen suunnitelman tahansa ja yrittää houkutella siihen sitten joukkueita.

- Suunnitelmat voivat olla vaikka kuinka hyviä, mutta sitten kun siirrytään käytännön toteutukseen, on se toinen asia, Vuorinen muotoili.

"Euroopan liigan joukkueet eivät pelaa SM-liigaa" - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 8.7.2010)

MTV3 uutisoi ruotsalaisseurojen puuhaamasta Euroopan laajuisesta jääkiekkoliigasta helmikuussa 2010.

Lue myös:

    Uusimmat