Neljä toimivaa vinkkiä: Näin saatte kaiken irti suositusta seksiasennosta!

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Miten miehen tulee toimia, kun nainen ottaa ohjat seksin aikana? Lue, miten teet nainen päällä -asennosta entistä paremman.

Nainen päällä -asento on syystäkin yksi miesten suosikkeja, eikä ainoastaan hyvien näkymien vuoksi. Kun nainen on päällä, hän voi määrätä rytmin ja tahdin, mikä puolestaan voi auttaa miestä jaksamaan petileikeissä pidempään.

Vaikka miehen suoritus helpottuukin naisen kiivetessä ohjaksiin, ei se suinkaan tarkoita sitä, että miehen pitäisi vain maata ja nauttia – tuleehan naisillekin sanomista, jos toimintaa voi kuvailla "lahnamaiseksi". 

Indianan yliopiston seksuaaliterveyden edistämisen keskuksen johtaja Debby Herbenick kertoi Men's Health -sivustolle, kuinka mies voi tehdä oman osansa, jotta tästä asennosta tulee molemmille mahdollisimman nautinnollinen.

1. Käytä käsiäsi

Naisen on vaikeaa nähdä kaikkea ylhäältä käsin, joten mies voi avittaa tietyissä jutuissa.

– Sinä voit ohjata peniksen hänen vaginaansa, ja vähintääkin, jos käytätte kondomia, pitää sen juuresta kiinni, jotta se pysyy päällä, Herbenick sanoo.

2. Osoita hänelle, kuinka paljon nautit

– Kun hän on päällä, katso häntä osoittaen, että nautit siitä, mitä näet, ja omin sanoin kerro hänelle, että hän on kuuma tai kaunis tai seksikäs, tai miten sitten haluatkin sen muotoilla.

Kaikkia mieleen juolahtavia asioita ei kuitenkaan kannata laukoa – lue: Mies, älä missään nimessä sano näitä asioita sängyssä!

3. Auta määrittelemään tahti

Nainen ohjaksissa voi tuntua teistä molemmista mukavalta, mutta jos haluatte tehdä enemmän yhteistyötä, mies voi laittaa kätensä naisen lantiolle ja auttaa ohjaamaan rytmiä, Herbenick ehdottaa.

Varmista kuitenkin, että tahti on hyvä naisellekin.

4. Naisen nautinto edellä

Suurin osa naisista ei saa yhdynnässä orgasmia, mutta tietyissä asennoissa se on todennäköisempää kuin toisissa. Naisen suosimasta asennosta kannattaa todellakin ottaa kaikki irti.

– Jos nainen päällä on asento, jossa hän saa orgasmin, varmista, että käytätte tarpeeksi aikaa tekemällä asioita, jotka tuntuvat hänestä hyvältä, jotta hän myös saa orgasminsa, Herbenick sanoo.

Jos orgasmi yhdynnässä tuottaa haasteita, voitte testata myös tutkitusti tehokasta CAT-asentoa!

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat